WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

10 July 2011

Aby warded again!!!

Yosssshhhh!!!dugaan sungguh aku kali ni...aby kena warded lagi!!!minggu lps da kuar ward...tapi still rse sakit...so antar balik pi spital....smlm da selmat operation buang appendix...rupa2nya appendix da pecah..x paham aku seminggu yg dok hospital..doc x leh nak detect aby sakit apa...mcm2 suspection yg doc buat...kali nie baru leh detect!!!adeiiiii....

so aku agak kelam kabut sket sbb kena lawat aby n jaga aby...walopun aku pun x berdaya nak menjaganya...namun aku cuba buat yg terbaik...kesian aby...kalo aku terdaya aku rela nak menjaganya...tapi apa kan daya aku hanya mmpu membantu dari segi sokongan moral n setia melawat aby shj...harap2 aby faham...dan aku tau dia pun paham dgn keadaan aku yg tgh membuyut n menjaga anak2...

siyes aku terpaksa kuat kan diri untuk masih lagi drive...sdgkan baby dah menyucuk2 ke bwh...nak berdiri n berjln pun rse sakit sgt...tpi nak wat camner...hidup kena diteruskan...nak jaga budak2 ni lagi ngan peel dan ragamnyanya...sabar je lah...x leh nak tnjuk lemah..kang anak2 xde sape nak uruskan...depan aby pun aku kena berlagak kuat supaya aby x rso dgn keadaan aku...sib baik ada anak buah n kakak yg byk mmbantu...buat mse nie aku terpaksa stay di rumah kakak aku...diorg pun x berani suh aku stay kat umh...ye lah rso apa2 terjadi xde org nak tgkkan...sekurang2 nya umh kakak aku nie..anak buah aku leh tlg tgk2 kan budak2 ni...so xde la aku rse letih sgt....

ok lah last sekali...aku nak ucapkan terima kasih byk2 pada smue yg telah vote aku kat nippon...insyaallah hari ni aku akn updet nama peserta yg telahh vote...cuma berharap nama2 yg tercicir tlg inform eks...ok lah nak siap2 ke hospital....stay tune!!!

1 tukang karut:

...sWeeT uMi... said...

kuatkan semangat ek yant...hope aby cepat sembuh...amin