WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

04 July 2011

5 hari tanpa ayah

 yossssshhhhh!!! hari ni masuk 5 hari dah aby dok kat spital...memula hari khamis tu aby mengadu sakit perut ya amat sgt..act mlm tu lagi aby mmg x leh tdo sbb sakit perut...so dah pi klinik still sakit x ilang2...aku balik keja awal nak hantar aby pi spital serdang..rso gaks tgk keadaan aby yg x senang duduk meraung menahan sakit...Pi spital doc saspek keracunan makanan...so kena tahan ward...wat x-ray doc ckp mb appendix...konon nak operate tpi x jadik operate..still x dpt kesan punca sakit perut tersebut...dah 2 hari kat spital sakit perut dah ok..cuma aby demam pastu sakit kple le plaks...doc saspek denggi le plaks...tu pun x sure betul ke tak....

 Anak dara nie dah lama x tgk ayah mmg rse lain mcm sket la...aku pun act mmg x berdaya nak handle budak 2 org ni tanpa ayah diorang...hari biasa kalo nak lawat mmg kanak-kanak x leh masuk..kena tggu sabtu ahad baru leh masuk...cam tu lah spital serdang sgt2 ketat!!!nmpak la dini mmg rindu giler kat ayah dia..siap nak landing paut2 lengan ayah....

 Cuba teka budak 3 org nie tgh buat apa?????hahahahahahahaha....
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
ok lah malas nak scroll jauh2...budak2 nie tgh menikmati makanan org sakit....ye lah aby xde selera langsung nak mkn makanan hospital...leh telan bubur nasik jek...so aku kenalah tapau kan bubur mcD...nak masak aku pun x terdaya kan...sbb aku pun tgh sarat skg nih...mmg aku kena kental la..kalo ikutkan mmg aku x larat nak handle smue bile suami xde...so nak tak nak aku kena drive ulang alik ke spital...jaga anak2...sib baik la ada anak buah aku leh tolong aku apa yang patut..kalo x aku pun leh pensan!!!!

 Actually planning wikend nie nak ke cameron highlands nak dok kat heritage hotel sbb dapt voucer menang peraduan kat majalah impiana...ye lah sblum aku meletops kan...tapi dah aby kena admit nmpk nya cancel lor...due voucer ni sampe 31 july je...alangkah bagus nya kalo voucer nie boleh dipindah milik..nak aje aku wat hadiah tuk blogger yg support n tolong votekan aku kat nippon paint tu....

Tapi tu lah hujung bulan nie x-pirednya...nampak nya xde rzki nak berholiday...walopun ada mse tapi aku plaks yg x larat nak mendaki CH tu....nway..aku harap2 n berdoa smuga aby cpt sembuh n pulang ke pangkuan kami ngan sihatnya...kitorang mmg rindu sgt kat ayah bile ayah xde kat umh...rse x lengkap hidup ni....


so layantzzzzz je la eh!!!!

9 tukang karut:

Rai said...

siannya ko yan..sabar la.. jaga diri bebaik..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

anak manja ayah ni, ala sayangnya la yantz tak tebus...nape tak bagi je kat sedara mara

rusna wana said...

Semoga En. Suami cpt sembuh ya...n jaga kesihatan n bb dlm pewot tu..ok..take care...

.::Lynn::. said...

semoga cepat sembuh...

Shima Md. Zahar said...

ayorkk.. hubby awak sakit perut ek.. cerita mcm sama kes dgn saya.. sampai sesak nafas.. last-last doc kata appendix.. tp bila dah operate doc kata.. appendix ok.. tak pecah pun.. tp dalam perut ada nanah.. merasa gak ler lepak dalam icu 4 hari hari.. dlm wad 4 hari.. kikikiki.. hope hubby awak cepat sihat....:)

makanan hospital memang menjadi kegemaran orang yang datang melawat hehehehehehe...

...sWeeT uMi... said...

ala nmpk sgt dini rindu kat aby dia...hope aby yantz cepat sembuh ye..

fazilzura said...

alahai cian nye.. adik windu ayah ye...

cm huby zr, apendik dia pecah smp cramp 1 bdn , sib baik kwn dia perasan yg dia crmp... terus pi anto spital , kalau x... x merasa le kawin

* salam kenalan

Ciklinn said...

semoga aby cepat sembuh... yant ko tu jaga diri yerk... jgn risau2..

mummysyafie said...

semoga cepat sembuh. mmg biasa macma tu kan. orang sakit takde selera..yang datang melawat plak merasa. :)