WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

14 July 2011

miss HIM like crazy!!!


 
yosssshhh!!!tipu lah kalo aku kata aku x merindui lelaki ini...yea aku amat2 merindui nya...hampir 2 minggu aby sakit dan skg masih dirawat di hospital...isteri mana lah yg x sayang kan suami kan? isteri mana lah yg x susah hati bila suami xde di sisi kan? lain lah kalo xde di sisi tu kalo aby pi keluar keja ke...kan??nie xde di sisi sbb masalah kesihatan...lagiiiiii lah rse syahdu jek....

utk mana yg x tau act aby aku baru je lps operation appendix..hari tu dah masuk ward 5 hari...tapi doc x leh detect appendix tu...so aku antor balik aby ke spital sbb aby still mengadu sakit...so appendix dia mmg dah pecah..tapi bukan pecah kat umh..mb pecah kat spital sbb tu doc terus operate aby....

now...aku jadik ' ibu tunggal ' wat sementara uruskan anak-anak dlm keadaan yg sukar kot? ye lah aku pun tgh sarat kan?...bila aby xde ni aku betul2 rse rindu giler kat dia...kekadang kalo melawat dia air mata aku nie mudah je tiba2 mengalir...x tau kenapa...mungkin sbb aku rse bersalah sbb x dpt bantu apa yg patut...entah lah..kekadang bila sembang ngan aby tetiba suara tersekat2...lagi lah syahdu bila aby pegang tgn aku suruh aku kuat semangat n jaga diri n kandungan baik2...act aku tau aby pun rse serba salah sbb dlm mse2 aku tgh sarat nie lah dia x sihat...aku boleh nmpk dari dlm mata dia....tapi nak buat camner kan? sihat dan sakit tu dtg dariNya...so kita kena redha...dan aku pun kena kuat kan semangat...mana nak handle anak2 lagi...

Ok lah aku xmo lah feeling sedih2...tetiba nak menaip nie aku rse syahdu le plaks....dah lah nak happy kan diri jap....

so layantzzzz je la eh!!!


3 tukang karut:

ummirayyan said...

alahai..sedihnye kak..
akak sabau bebanyak tau..insyaallah semua duka lara sedih pilu tu akan berakhir kak..

lieyalatif said...

alahai siannye yantz.....same2 kite doa semoga hubby ko cepat sembuh yeak.....dah jgn risau...ko tu preggy....

Nisa' Azman said...

moge hubby akak cpat sembuh ye~...