WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

21 July 2011

menang popular book contest : buku percuma bulan ini ( julai )

Yosssssshhhhhh!!! act pihak POPULAR dah byk kali kol aku remind suh collect Free books tuk promosi bulan julai sempena kemenangan aku join contest diorg beberapa bulan yg lalu....alhamdulillah...ni 1st time aku join contest kat popular n 1st time gaks jadik ahli...hehehe...syukur dapat buku free selama 6 bulan berturut-turut...

Tadi balik je spital serdang pas anto aby wat dressing terus ke jusco equine n pi kedai popular...pi kjap je..nak pilih buku pun main bedal jek sbb kesian aby tggu dlm keta...so aku pilih la buku nie...sbb nya no.1 ini adalah buku yg paling mahal dlm list popular books choice...bukan kita boleh pilih sukati jek...diorg suh pilih buku yg tgh prmotion je....ada la novel smue tapi aku x berminat sbb takat novel bpe hengget la sgt...x yah redeem gne voucer pun xpe kan?tapi kalo buku2 ilmiah camni aku suke...sbb nak beli mmg x mampu....

aku x start lagi bce buku nie...tapi dr sinopsis cam best je...citer tentang asal usul firaun...menarik kan?buku camnie mmg aku layan la...sbb aku pun x kenal firaun ni siapa..takat tahu piramid tu jek...heheheh

anyway thanks POPULAR sbb bagi aku free buku tiap2 bulan..harap2 next month punyer buku lagi menarik la yea....


so layantzzzzz je la eh!!!!

4 tukang karut:

Wansteddy Tales said...

dah lama xbaca novel. aku rasa dah lebih setahun ada kot... bz pnya pasal haha Tahniah beb, beshhh!

Rai said...

jelesnya yan..asyik menang je.. apa rahsianya....

mariaariffbaby.com said...

iyala..beshnya!!! nanti buat review buku-buku itu :D

Nisa' Azman said...

wah..bestnye dpt buku free.. jealous, huhu~..