WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

23 June 2011

Aqil peminat tegar Aliff Satar

Yosssshhhhhh!!!anak bujang aku sorang tu minat giler ngan si aliff satar nie...aku ingat kan dia x kenal muka si aliff nie...ghuper2 nya dia kenal koooo.....aqil mmg suke giler dgn lagu ' Jangan Nakal' yg ada lirik plissss...plis...plissss...kamu jgn nakal...ooo kalo suh dia nyanyi gerenti dia ulang byk kali....

Aku plaks mmg x penah le dedahkan dia tgk artis2 nie menyanyi ke apa...tapi kalo dlm kereta tetiba ada lah lagu si aliff ni nyanyi ngan si joanna ' kalau cinta' aqil leh cam tu suara si aliff...siap cakap ' ha...tu lah plis..plis..plis...!!!" mmm agak terkejut gaks le dia boleh tahu n cam suara aliff satar tu...

Baru-baru nie plaks kitorang tertengok citer 'suria di cordoba ' kan si aliff nie ada berlakon...wahhh aqil peminat no.1 citer tu...aku x layan sangat...tapi agak2 nya citer tu best kot sbb ayahnya kata cam best je...boleh si aqil nie cakap ' ha...mama ni lah plis..plis..plissss tu...aqil suka dia..." eh aku agak pelik camner dia leh kenal muka si aliff ni ye???dia tgk dari mana? aku agak heran gaks la...x kan lah kat taska dia pengasuh dia bukak video klip lagu nie???mmmm agak musykil sket....

xpe lah aqil mama x kisah aqil ada minat2 mana artis...ambik contoh2 yang baik je yea...tapi aku x suke le plaks dlm citer ' suria di cordoba' tu si aliff ni jadik budak jahat....kang takut aqil terikut2 plaks watak dia tu...sbb skg pun aku tgk aqil dah pandai gulung kertas masuk dlm mulut pastu hembus ala-ala cam org hisap rokok...pada hal kat umh ayahnya mana ada smoking pun...nie aku rasa dia ikut jejak si aliff dlm citer tu lah...sbb haritu aku tgk si aliff nie berlakon tgh hisap rokok...mmm memepengaruhi gaks kan???riso plaks aku..apatah lagik aqil nie peminat tegar si aliff nie...mesti lah smue yg si aliff ni buat dia akan ikut...dia kan budak kecik mana paham apa2....pastu dlm citer tu pun si aliff ni ada gaks wat aksi2 ganas pukul2 org...aku tgk aqil pun terikut...sesedap dia je nak tumbuk2 kakak sedara dia....aku pun kekadang dia wat aksi gaduh ngan aku....heeeeee...camno ni???

lirik jangan nakal...

Semua tahu kamu cantik
Semua tahu kau menarik
Kau bidadari terhebat
Membuat cintaku makin kuat

Kadangkala ku cemburu buta
Saat ramai mata terpesona
Terlebih saat ku mahu pergi
Di saat itu kau ada di sini

Chorus
Please please please
Kamu jangan nakal
Ku pergi sebentar
Bukan untuk curang
Please please please
Kamu jangan nakal
Nanti aku datang
Bawa yang kau pesan

Diriku untukmu

Semua tahu kau milikku
Semua tahu ku cintamu
Ada pun yang memandangku
Betapa beruntungnya aku

Kadangkala ku cemburu buta
Saat ramai mata terpesona
Terlebih saat ku mahu pergi
Di saat itu kau ada di sini

Ulang Chorus

Bukan aku terlalu
Mengawal sikapmu
Ku hanya terlalu
Terlalu sayangi kamu
Ampunkan aku terlebih-lebih
Jagakan kamu
Ku cintamu
Kau cintaku

Ulang Chorus 3X

Diriku untukmu
Diriku untukmuo


rasa2 lah kan anak-anak korang ada tak minat ngan artis-artis kat malaysia nie???ada tak diorg pun akn ikut apa yg artis tu buat??mesti ada kan???jom kita share2 camner nak bagi budak2 ni paham yg itu hanya lah lakonan je...jgn tiru aksi mereka????


so layantzzzzz je la eh!!!!

3 tukang karut:

lieyalatif said...

hai mak yong ...ade sihat...aku baru nak amik mood aktif blog balik ni....lagi 2 mgu aku masuk keje dah...leh aktif balik wakakkakak...dok umah tenet mcm siput.....

wah kelas anak bujang ko......pandai dah minat2 artis ni wakakaakkak....suke i youuuuu!!~

mama tisya said...

bdk2 ni mmg suka ikut2 kn...

MrS. F!zA said...

amboi aqil minat alif satar.. aah lagu jangan nakal tu dlu femes skjp kan.