WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

20 June 2011

wikend yg sgt indah...

Yosssshhhhh!!! pecah rekod tuk kitorang sefamily...sabtu ahad kitorang satu family menidurkan diri rehat serehat2 nya.....cuma pagi sabtu tu jek bangun awal2 pagi sbb kat skul aqil ada sports....habis je sports pi carefour jap pastu terus balik umah....balik je tido sampe ke petang....hari ahad pun x kuar umh langsung!!! dok kemas umh n tido....bestnya buang masa tido kat umah...nak tgk TV pun malas....budak berdua tu cam paham2 jek...tgk mak pak terbungkang tido...diorg pun turut tido sama....hehehehe....

kesimpulannya?:: bila dok kat umh x keluar ke mana-mana terasa jimat berganda2...salu kalo kuar je mesti rm200-rm300 terbang melayangkan???bagusssss...next week kita x yah kuar umah...kita duduk diam2 je kat umh yea....


so layantzzzz je la eh!!!!!

2 tukang karut:

Sidratul Muntaha said...

aku satu famili sgt la jarang kaur rumah.
klu kuar pun bwk budak2 main kat playground cap giant jer..
tpi masa lebih byk abis kat rumah..
sebab org tua keje 6 days per week.
so,ari ahad aderlah ari berehat...

mariaariffbaby.com said...

betul la awak..
if kuar..mmg amount tuh yang kuar :)