WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

19 May 2011

dah balik yo!!

Yossshhhh!!! aku dah balik dari kelate...sape yg merindui aku sila angkat PC masing2...ngeh..ngeh..ngeh...penat weh...penat banget..hahahaha penat mkn jek ...gara2 aku makn terlalu byk mase kat kelantan...maka berat aku naik hampir 3.5kg!!!giler tak???

smlm aku cek-up kena minum air gula...berat pun naik byk sgt...rso gaks takut ada kencing manis kan???so far aku peknen xde lagi kena kencing manis,...tapi aku tau aku berat sebb apa...sbb makn byk sgt!!!bygkan lah kat kelantan tu selang 2 jam makan...makan..makan....huhuhuhu....

act aku hari nie cam x bpe sihat...selsema n sakit tekak..perit la sungguh....smlm minum air gula rse nak pitam dah...balik je dari klinik aku dah terbaring x sedar diri..letih sgt rse cam nak demam pun yea...hari ni masuk gaks opis wlaopun badan rse x sedap...

kalo rajin aku updet le gambo2 mase kat kelantan ok...

so layantzzzz je la eh!!!!

1 tukang karut:

Rai said...

melompat husband saya kalau naik 3.5kg dalam masa 5 hari..melompat seronok...hehehe..