WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

12 May 2011

5 hari aku akan jadi warga kerakyatan negeri kelantan!!

Yosssshhhhh!!!! eeee...tajuk tak boleh blah lah....heheheheheh...yo lah ambo nie tak reti nak kecek kelate...harap2 selama 5 hari pertapaan di kelantan hari ni sampe isnin minggu depan aku dah teror lor ckp kelate...perghhhhh semangat tinggi!!!!podacik!!!

Actually pagi nie aku n team opis seramai bih kurang 5-6 org akan bergerak ke kelantan sbb ada program kat sana...ke kota bharu le kita yuks...aku xde le xcited benor nak pi pun....memikirkan untuk SKT aku terpaksa gaks pi.kalo tak tahun nie SKT aku akn merundum spt tahun2 yg lepas...( ntah2 tahun nie pun sama ).al maklum lah aku ni kan preggy women so kalo nak ot-stesen nie mmg salu lah org x bgi pi..atas alasan2 gitu..pd hal aku OK jek...

Nampaknya blog akan terkubur wat sementara waktu...no updet okes...sbb aku mmg xde mse kot nak bertenet di sana...maklum le pi sn atas urusan keja...selebihnya enjoy sakan walopun duit kureng....hiks...biasalah yg best pi ot-stesen nie adalah nak melepaskan diri dari serabut dok kat opis...tu jek...yang tak bestnya kena tanggung azab rindu-rinduaan kat anak-anak n husband...huhu kita je yg rindu kat depa..depa ada ke nak rindu kat kita???hehehehe mesti lah kan???pe lagi dini dah beso skg nih..mesti dia melilau cari mama nya...tapi dia x heran sbb dia lagi manja kat ayahnya....

ok lah nnti kita jmpe minggu depan yuks...babye!!!!!


so layantzzzz je la eh!!!

5 tukang karut:

ummirayyan said...

selagi ader kudrat..pergi je kak..

balik nnt join contest saya tau..
http://farisarrayyan.blogspot.com/2011/05/contestape-tema-nye-eh.html

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah sonotnya jelajah ke negeri orang...all the best

5maysecret said...

harus lepas balik dr kelate dok kecek kelate sokmo

cikceriacorner said...

selamat beroutstation kak...take cre..:)

Nia said...

uii,..syok tu, dpt pegi tengok negeri orang lagi..hehe.