WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

15 March 2011

Mama nak naik ketapi ke???

Yosssshhhh!!! " Mama nak naik Ketapi ke? " tu lah soklan yang aqil dok le asik tye aku bila nampak aku packing2 baju masuk dlm beg besooo....." aqil nak ikut...!!!" mmmm mesti sedih kan bila anak dah beso cam aqil gini nampk omaknya berpacking2 bagai pastu sibuk nak ikut...pastu bila cakp aqil x leh ikut mesti nmpk muka sedih nya...hu...hu...hu....

Act kitorang dah byk kali berjanji nak bwk aqil naik ketapi...x kisah la...ketapi betul ke ato komuter/ monorail...cam tahun lepas aku ada wat keja jg pameran kat KL sentral hari2 dia jemput aku kat stesen komuter...tapi x naik la...bila nmpk je komuter berlalu pergi dia sibuk suh bwk dia naik ketapi..alahai...cedih je....

Sepatutnya kitorang plan nak balik kg mase abg aku kawen aitu naik ketapi dr KL-Bt.Gajah...masa tu aqil mmg xcited dah x sabar2 nak balik kg naik ketapi...tapi sayang nya tiket habisss....huhuhuu sedih aqil x dpt naik ketapi...

Insyaallah...bulan 4 nie hajat aqil nak naik ketapi tu mungkin akan terlaksana le kot...harap2 ada la tiket nya...dan harap2 jadi lah plan nak ke kedah naik ketapi...aku pun xcited sbb x penah naik ketapi sepanjang hidup hehehe..ala takat naik komuter tu mmg le selalu,...

x sabarnya nak naik ketapi.....aqil dini jom mama bwk naik truttttt...trutttttt.....!!!


so layantzzzzz je la eh!!!

3 tukang karut:

Rai said...

saya pun belum pernah bawak aqil mubarak dgn damia naik keretapi. cakap nak bawak nak bawak tak jadik lagi..hehehe..takut crowded sangat kesian dengan diorg..

☆ lieya latif ☆ said...

alahai ko...sian plak aku ngan aqil...pi la jap yantz weekend naik monorail ke, putra lrt ke...jalan2 jap...bagi die puas sikit......budak2kan selagi tak merase naik selagi tu die dok bertanye tuh

mariaariffbaby.com said...

huhuhuhuhu..
mmg seronok kan..
ecah kita pun dah naik MRT kat spore jek..tuh pun dia dah excited..

menarik gak balik kampung hubby @ segamat naik keretapi..
:)