WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

09 March 2011

keluar pi pekan

 
 
Yosssshhhh!!!! hari nie dari hari rabu - ahad aku akan berada di sekitar Pekan pahang atas urusan kerja....tinggal lah lagi anak-anak n somi ku di rumah...huhuhu manyak cedih lorrrr....cian diorg kan asyik2 kena tinggal jek..nak wat camno? masa nie lah aku nak kuar otstesen pon..nnti perut dah buyut aku STOP wat sementara waktu...

perasaan aku ketika ini sgt sedih sbb kena berpisah wat sementara waktu ngan dini..huhuhu cedih nya....

ok lah x mo merapu panjang2...sbb ada keja nak kena disettlekan seblum gerak...so next week kita ketemu lagi yea...
babayyyyyyyyyeeeeee!!!!

so layantzzzzz je la eh!!!!

2 tukang karut:

UmiDAnisH said...

kuatkan semangat mu walaupun tak rela, dini memahami ibunya yg sibukk.. chaiyokk dear

♥ Che NamNam ♥ said...

chumelnyer dni bebbb...perghhh leh booking wat menantu nehhh...secocok ngan anak jantan haku hoo..


take care beb..!!keluwor sajerk ko,cian dni asyik kener tinggal ngan mama diyer jerk..mehh aunty tolong jaga dni meh nanti leh main ngan abg danial...kehkehkeh..