WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

17 March 2011

list link pembuat biz kek & cup kek

Yosssshhhhh!!!! korang smue boleh x bantu aku???aku nie mmg mls sungguh la nak menggoogle n nak mencari sendrik link2 sesiapa yg ada wat biz bakery nie...act aku tgh mengushar blog2 ato website yang sesapa ada wat biz cakes n cup cakes...bulan nie kan bulan kelahiran puteri ku yang terchenta itu...so kalo boleh aku nak korang tolong lah bg link kedai2 cake yg mana best+ harga dijamin murah+ kek sodap + hahahaha...sbb kalo aku cari sendrik aku x tau le link kedai cake tu sedap ke..ato perkhidmatan nya tip tops ke kan!!!

aku tau warga2 blog nie mmg salu order2 cake nie kat dlm tenet kan???so meh la bantu aku tuk mencari cake yg sesuai utk anak dara kesayanganku itew....kalo boleh komen n tinggalkan link kedai kek tu yea...trimas!!!!


so layantzzzzz je la eh!!!

5 tukang karut:

cikceriacorner said...

kak..aku ada berangan nak buat kek..

tp berangan la..kalo ko order ngan aku memang xsiap le..sebab aku berangan..buatnye x..heheh

Rai said...

meh email saya send sample gambar.

gadisBunga said...

ai ada 2. ni link:

http://mylovelicious.blogspot.com/

and

http://alyadecupcakes.blogspot.com

and...

http://passionbite.blogspot.com/

.

eh, 3?

takpelah. depa semua kawan se course GB masa kat sg pusu dulu. :)

yantz-yeem said...

tahnks GB!!! tgh menengok link yg GB bagi ni...

mariaariffbaby.com said...

kita ada link yang kat area jb nya..
wah..nak besday party princess yer..
misti menarik bukan..