WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

24 March 2011

happy birthday dini!!!

Yosssshhhhhh!!!pagi2 nie nak nyanyikan lagu HAPPY BIRTHDAY yg setahun tuk dini,,,,jom kengkawan mama kita nyanyi ramai2!!! 1...2...3... " HAPPY BIRTHDAY TO YOU...HAPPY BIRTHDAY TO YOU....HAPPY BIRTHDAY TO DINI....HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!!!!" muuuuuahhhhhhh kat budak sorang nie....

actually birthday dini adalah semalam..23 march 2011...hari ni baru nak wat entry nya...sbb smlm aku cuti bwk dini pi klinik cucuk nya yg setahun n aku pun wat kad merah tuk c-up peknen...so blog tutup wat semntara...nie pun baru bukak hehehehe...agak lama x berupdet kan???

okes hari nie aku nak updet perkembangan budak yng makin berkembang nih...

* c-up smlm timbang 8.8kg ( hoooo makin hantap budak bam bam nie...)
 tinggi lupa nak tgk sbb smlm ayah yg bawa dini pi c-up

* dah panadai sebut n panggil orang...kalo panggil ayah dia panggil AAAAAAA jek...pandai sebut OPAH, MAMA, ABANG...PAPA...

* boleh melangkah beberapa langkah n boleh bangun n berdiri sendrik....

* kuat makan...kuat susu...sbb tu bdn makin montel!!!!

* pandai dah nak melawa...nmpk jek aku pakai lipstik dia pun nak gaks...nampak bedak sibuk nak pakai bedak....pompuan le katakan...hahahaha...

apa lagi yea...ntah le aku tgh blur nak refresh balik apa yg dini ni dah boleh buat.....tu je lah kot mls nak list kan panjang2 hahahah...korang pikior sendrik le budak setahun dah boleh buat apa yea....so far perkembangan dia bagus n sihat....

Okes sabtu ni 26 march aku wat small celebration tuk birthday dini....kalo ada rakan2 blog nak mai...leh la sms / roger aku yea...kira aku jemput lah ni....marilah kita bersama2 memeriahkan majlis heheheh...

okes lah aku tgh xde idea nak merepek apa dah ni...kepala weng sket sbb dr mlm tadi sakit kepala...x tau le kenapa...

oh yea perkembangan kandungan aku...smlm aku baru buat buku merah...minggu nie aku dah 16+ weeks...so far kesihatan ok...kalo ikutkan ni dah masuk fasa trimester ke-2...baru2 nie jek aku baru rse mual2 n nak muntah...seblum nie xde pun..felik gaks...cam yg lepas aku peknen kan aqil n dini...awl2 lagi dah mabuk teruk...tapi kali nie dah masuk 4 bulan baru nak start mabuk...adehhhhhhhh....apa sudah jadik????

ok lah korang....aku nak caw-cin caw..oh yea tak lupa gaks nak wish birthday tuk ALIYA DAMIA aka anak dara wansteddy...hari ni birthday damia....smuga damia menjadik anak yg makin hari semakin sihat, ceria n menghiburkan!!!adios!!!!




so layantzzzzzz je la eh!!!!

3 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

e'eh dah setahun....kejap jek kan mase belalu yantz...dah besar dah anak dare ko...nak jadi kakak dini dah pun hah...ya Allah, kejap betul mase berjalan.....seronok tgk perkembangan anak ......tak lame lagi kuar plak si kecik.....lagi laa meriah rumah ko yantz.....

selamat hari lahir dini gojes syg...semoga menjadi anak yg bijak, solehah dan sihat2 selalu......amin

UmiDAnisH said...

Dini, happy besday.. moga menjadi anak yang solehah dan dirahmati Allah swt selalu,amin

Pencinta Alam & Penciptanya said...

Kejap je dah setahun kan...? Happy birthday buat Dini, insyaAllah jadi anak yang bijak & solehah.. dari kami sekeluarga... -azid