WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

16 February 2011

Jom KLIK my HB!!!




Yosssshhh!!! sbb kan dlm beberapa minggu nie Mr. Nuff cam 'kede' skit kan..pekata kita beralih arah jap..aku mmg jarang la ( eh belum ) pun wat promosi besar2 kat dlm blog ni ajk korang2 smue join HB sbb ramai sgt blogger2 yg dah war2 kan pasal benda nie..aku nie konon cam mse mula2 register mr.nuff la..dok duk diam je...dah bertahun2 baru sibuk nak naikkan traffik /income mr.nuff nie...



tapi dok aku pikir budusnya aku kalo aku x bertindak skg...sdgkan awal2 aku dah register HB nie...so kenapa aku x guna n cuba menarik blogger2 lain turut sama menyertai HB..bukan salah pun kan???at lis dpt mengubati hati yg lara dari terus menerus rajuk ngan mr.nuff...apa salahnya kan???



okes kalo korang berminat jom la klik2 myHB nie eh...pastu kalo sesapa yg belum ada HB akaun sila lah daftar pastu tepek la code kat blog memasing!!! tocei2 sesapa yg sudi klik...kalo sape klik inform aku tau...nnti aku balas balik klik korang tu....


* ini adalah entry gila kuasa...byk2 tepek banner HB heheheheh...okes jgn lupa KLIK eh!!!




so layantzzzzz je la eh!!!!

5 tukang karut:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

datang2 klik2 kat sini....untuk dini tau...

yantz-yeem said...

thanks anje...dah klik HB anje gaks...

mariaariffbaby.com said...

wah..hb gak..
kita klik awak..awak klik kita (macam pantun lak) :P

cikceriacorner said...

ehehhe...HB tu ape kak..ganti nuffnang ke kak?heheh

Budak Botak said...

he3, ramai yg merajuk ye...