WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

17 February 2011

selamat tinggal semua.....

Yosssshhhhh!!!! hari ni aku akan berangkat meninggalkan keluarga ku yg terchenta untuk pergi menuntut ilmu...Ilmu apa??? biasa lah ilmu yg berkaitan ngan bidang sebagai seorang pereka...heheheheh...

x jauh pun dokat jek...melaka jek...x lama pun kejap je...5 Hari!!! mmm amboi x lama??? ye lah bukan nya berbulan2 kan? takat 5 hari tu x jadik masalah le pada aku...mungkin aku x berapa rasa sensitip n syahdu sgt kot...sbb skg dini dah x BF aku...kalo masa pi kursus kat melaka bulan nov tahun lepas mmg syahduuuu gilak!!!x dpt nak bayangkan...kesian dini dok mencari2 aku...skg kalo mlm dini tido xde dah nak bergesel...cuma dia akan pastikan yg tgn dia pegang erat2 tgn aku cam xmo lepas!!!kalo terlepas sikit dia akan menangis!!! tapi x kisah sbb janji dia pegang tgn sesapa pun dia ok...tgn abg aqil pun ok, tgn ayah pun ok...mb sbb dia rse selmat bila sambil tido pegang lengan org sambil kuis2...hehehehe....

x tau la yea sepanjang 5 hari aku berkursus nie aku ON blog ke tak...tau le masa kursus adalah masa yg agak ketat masanya...siang mlm ada kelas...ntah bila lah aku nak beron9 kan???dah sah2 kalo balik kelas nak tidoooo jek...

oh yea sbb apa aku terima kursus ni? bila ku pikir2 kan aku kan masih awal peknen..alhamdulillah aku x mabuk kan??? so aku rse cam boleh la aku join pi kursus sbb aku leh makn sepuas2nya tanpa had!!hahahaha...ye lah kalo aku lembik makn jek muntah makn je muntah mmg gerenti la aku akan tolak pi kursus nih...so nantikan kegempalan tubuh bdn ku apabial balik berkursus nnti yea...hehehehe

ok lah pagi nih ada miting!!!so aku kena masuk miting jap..dlm tghari baru gerak pi melako...bye2..jgn lupa klik2 myHB k!!!


so layantzzzzzz je la eh!!!!

8 tukang karut:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ingatkan pi bercuti tadik, mai sini mau klik2 KH untuk dini

cikceriacorner said...

wow..bestnye..g kursus..heehe..

dpt ilmu..dapt gak jln2..heheh

☆ lieya latif ☆ said...

ko berkursus yeak pompuan...ala cian dini kene tgl haaa....lagi manje laa anak ko tu kang...takpe2, biar abg aqil jage heheeheheh....

selamat berkursus yek pompuan....

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..singgah cini dan folo and klik ur HB sekali

shi3la said...

okeh take take..

setakat Dhamirah 7 bulan neh haku tak pernah tinggalkan diyer lagikk..huhuu tak sanggup rasenyer walaupon seharii..kang haku plak yang demam bukannyer diyer..hahaha

gadisBunga said...

takpe, take ur time. kalau break lama2 biasanya mesti ada yg akan rindu. huhuhu~

selamat outstesen!

noorafzan said...

ok, take care daa..

yantz-yeem said...

anje: pospone cuti2...heheheh nnti akan ku jejak n klik your HB balik..tQ

ateq: selagi perut masih kempis jom jln puas2

lieya: gomen...kursus je la..hehehe org bg kita cuti2+mkn2 FREE heheheh...