WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

16 February 2011

Make Up Ur Entry Contest

Entry ini akan melekat sehingga 15 FEB 2011...jom JOIN!!!

Yosssshhhh!!! actually contest nie dah lama berjalan...tetapi baru harini aku dapat mengupdet entry contest nie disebabkan masalah2 tertentu....so sesapa yg nak join boleh join okes!!!!

Contest Wansteddy kembali! Kali ni hadiahnya pun beshhh jugak. Dapat sorang penganjur dengan hadiah beshhh jugak ( aku le tu ). Siapa-siapa sudi jadi penganjur lagi dialu-alukan sangat! Contest kali ni tak susah tapi menuntut kemahiran kreatif kalian dalam berkarya dalam entry. Boleh buat yang mudah tapi mestilah berkesan di hati. Boleh taruk gambar, produk, sajak, pantun dan segala kisah tapi yang penting dengan tema PINK!

Pengumuman keputusan contest dibuat dalam
tempoh seminggu selepas contest tamat.
Kasi can la penganjur baca satu-satu entry dulu yeh!

Syarat Penyertaan:

1) Mesti mempunyai blog. Takde blog camne nak karang entry kan...

2) Mesti jadi follower blog penganjur Wansteddy Tales & Wansteddy Studio (blog saye!)

3) Mesti jadi follower penganjur bersama Yantz-Yeem

4) Tepek badge di atas dalam entry contest anda berserta dengan link entry ini.

5) Tepek badge di sidebar blog anda dengan link entry ini.

6) Sediakan sebuah entry khas dengan tema diberikan. Karya mestilah kreatif. Tidak meniru hasil karya peserta lain. Dan yang penting ia suci dari gejala ciplak hahahha... Kerana aku masih dalam kempen copycat, ada berani mau copycat? hhhahaa

7) Taruk link contest korang dalam entry ni berserta nama manje dan email korang. Setel!

Tema Contest ~ PINK:

Kalian boleh ceritakan segalanya tentang PINK yang korang rasa besh nak share. Tak semestinya korang mesti jadi peminat PINK. Yang anti PINK pun boleh join, takde masalah. Korang ceritalah kenapa korang anti PINK sangat. Tapi hati-hati dengan penggunaan kosa kata sebab penganjur ini peminat PINK! hahaha... Tapi usah khuatir... aku tidak bias dalam membuat keputusan. Karya yang kreatif, asli dan besh akan disenarai pendekkan dan bakal dipilih oleh juri umum nanti.

Hadiah Make Up Ur Entry Contest:

Hadiah Utama:
Sessi pengambaran percuma selama 1jam bersama Yantz-Yeem
Kotak barang kemas kaler PINK

3 hadiah saguhati:
Kotak barang kemas kaler PINK
so layantzzzzz je la eh!!!!

5 tukang karut:

cikceriacorner said...

pretty in pink..hehehe..:)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

Dear better remove iklan heartbeat tu k...more info feel free visit my new entry
http://damiaqish.blogspot.com/2011/01/pengiklanan-heartbeat-terpaksa.html

athirah juhari said...

http://athirahjuhari.blogspot.com/2011/02/make-up-ur-entry-contest.html

JOIN THIS

yujiayao said...

For those of you who are purchasing Taps,we realize that this is one of the most important purchasing decisions you will make. You have made the best choice in choosing one of our Bathroom Sink Taps,Kitchen Taps or Shower Taps etc, as they are constructed of the highest grade materials to ensure that your new Taps lasts forever. You can be confident in your purchase as each item comes with a no hassle 30 day return privilege.

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ala yantz, leh delay tak temph contest tu...nak join tapi dah terlepas tarikh plak...hu..hu...