WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

07 February 2011

dah lama Mr nuffnang tak berjoget kat atas...

Yosssshhhhh!!!aku perasan dah hampir 2 minggu lebih Mr Nuff x berjoget rambu ramba kat atas blog aku nih....kenapa eks????skg iklan mr nufff mmg susah sgt nak melekat kat bwh header blog aku nih....sgt2 sedih la...

skg iklan BE mmg dah kosong!!!dah xde dah...kalo dlu ada la 3-4 BE sangkut..agak lama la gaks...skg??? smue dah terbakar menjadik ME...adehhh sedihnya..tau le blog aku kusam...tapi at lis kalo ada BE tu rse cam best lah skettttt walopun berjanggut nak tggu kenaikannya!!!

adoiii cam ner la nak jadik jutawan blogger nih???huhuhu...sedihlah mr.nuff x muncul2 kat blog ni...adakah mr nuff dah x sudi nak berdampingan dgn makhluk yg serba x pemes ini???jgn le gitu mr nuff...kitorang yg si ikan kecil nie baru nak merangkak2 nak jadik ikan besar..bg lah peluang kat kitorang yeah....


so layantzzzzz je la eh!!!!

2 tukang karut:

cikceriacorner said...

kak..kat aku pon lama xjoget..

xpela kalo dia nak joget..mari kita berjoget plak..heheh

UmiDAnisH said...

betuila.. dia pun tanak joget kat atas header blog umi tp nasib kat kanan dan bawah entry dia nak joget sikit, hehe..

BE kita pun tinggal 1 je la