WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

06 January 2011

status : kakak dini

Yosssshhhh!!! aku masih lagi dlm minggu bercuti...actually patutnya aku masuk kja hari ni...tpi disebabkan aku x sihat...so dpt MC 2 hari..jadi dgn kepandaian otak yg amat2 geliga coti di fwdkan hingga jumaat...so isnin depan masuk kja balik...

Felik gaks...aku bru je MC sbb demam 2 minggu lepas..kali ni aku demam lagi..kali ni demam mmg agak teruk sampai lembik2 n nak mkn pun xde selera di tambahkan kja2 kat umh ni x settle2 lagiks...mmg dah jd apa dah umh aku nih..tu la nak bajet sgt kan???ha padan le muka..ntah2 ahad nie pun x settle habis lagi kot,...adoiiii wakkkkk cpt la bikin tingkap siap cpt!!aku dah rindu nak baring2 kat ats katil n bilik aku tu....huhuhuhu

okes actually bukan nak citer sgt pasal tu...nak citer pasal budak dini ni...hehehehe..makin lasak dia skg...mlm2 susah sgt nak tdo...nak smue gelap gulita baru kelam kabut mencari aku...wakakakak...tpi still maintain budak baik yg x byk ragam...cam nilahhhhh....dini kan bakal jadi kakak sket lagi...jgn ngada2 tau!!!

yea..stetment tu mmg betul...aku bru je wat UTP mlm tadi...n resultnya +ve!!!patut la demam semacam je...rupa2 nya ada something heheheh...xpelah dah rezeki dini nak dpt adik cpt kan....so???harap2 pasnie aku tabah n kuat lah mengharungi trimester pertama ini ngan jayanya...nak handle dini senang je..nak handle aqil tu yg agak meroyan sket....


so layantzzzzz je la eh!!!

11 tukang karut:

UmiDAnisH said...

Wahhhhhhhhhhhhhhh... tahniah... jaga diri bebaik.. memang best la dapat rezeki lagi.. ku baru nak tempah mu shoot gambar kitorg.. asal nak booked je da preggi lagi.. hihi semoga cepat2 sembuh dari tak sihat tu yerk...

ummirayyan said...

wooo...peknen lagi..
best nye..tahniah kak..
bis tu susu dini camner?!!
dini da lebih 6 bulan kan..da kurang mnyusu tu..
kalo pompuan best gak eh..macam kembar lak nnt..
heee..nak jugak....

Wansteddy Tales said...

Rezeki! Alhamdulillah... Kakak Dini tentu suka baby juga. Jaga diri bek2 (xpesan pn ko tau jaga diri) happy2kan diri selalu (xhappy pn ko buat2lah happy mcm aku yg masih dlm keadaan serba sugul ini...) manje2kan diri (masa ni la ko nk tunjuk kuasa mem kat hb skit! hahahha gurau2) Tahniah!

☆ lieya latif ☆ said...

HOIT POMPUAN BETUL KE!!!!

WAH WAH WAH...tahniah tauuuu...wah laju jek ko nak kejar aku yeak hihihi...anyway, take care tau....dah nak jadi kakak dah si dini nieh!

~Ifa~ said...

tahniah kak pregnant lg.bestbest.comel aja pggil dia kakak dini...

-SharleenZawawi- said...

walllaaaa... hadiah taun baru!!!! congratss.. mmg taun 2011 ni byk perkara2 yg tak dijangka... lepas sorang2 tak terjangka peknen lagi.. rezeki tu..

shi3la said...

wehh cepatnyer ko kasik Dini adik...alahaiii...nasib diyer tak banyak ragamm...

memang ko kener sabor byk2 laaa..

yantz-yeem said...

alin : alahai ye ke...xpe alin join le contest kat blog wansteddy tu..mn tau menang leh dpt free PS hehehehe

rose: dini nak masuk 10 bulan dah...ha cpt2 le kalo nak...rayyan pon dah bso kan...

wan: kalo aku x jge diri aku.ko tlg le jg kan hahahah...

lieya : nmpknya anak kita bakal sebaya le weiii

ifa : tq dik....sdp kan kakak dini...

leen : mmg x ku sangka...rezeki nmnya tu...

shiela: xpe lah..kira lewat gak le tu...heheheh target 6 bulan hahaha

liwaniel said...

wah..tahniah...take care

cikceriacorner said...

tahniah kak..ehhehe..aku da agak da ko preggy..heheh..
tahnniah kak..rejeki..alhamdulila..:)

mamasue said...

tahniah....smp gitu pengangan nak dpt adik ye...