WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

07 January 2011

cerita beruk yang lembabs!!!

Yosssshhhh!!!aku ada story pendek nak citer kat korang nih...x tau la korang bce terhibur ke tak...ke sakit jiwa cam aku ke...ntah la....tapi yg nyata nya la kan...wat mse nie mmg aku rse sakit jiwa yg teramat sgt la...

cam nie...aku ada bela sekor beruk ni...beruk nie sama adik badik la ngan sedara mara si Maxis...allllaaaaaaa.... x kan x tau kot...ye...aku bela beruk ni hampir setahun gaks la...tapi nak story kat korang beruk ni mmg pandai pilih bulu....time aku nak gune kan dia...time tu laaaaa dia slow motion...mmg lembabssssss sesngt...sampai satu tahap aku nak campak je beruk ni kat longkang belkng umah!!!tapiiiiii bila laki aku gune si beruk ni tgk u-tube ke...tgk video dlm fb ke...punyaaaaaa lah laju meraban!!!sakit tak hati???sakitkan???

so aku bebel la kat laki aku...knpa la beruk nie slowwww sgt...smpai nak berBW ke...nak bukak mybank2u ke...nak bukak emel lagiiiiiiii lah slow...mmg langsung x boleh nak bukak....kalo bkk FB tu kena refresh la byk2 kali baru boleh tau...kalo bkk blog lagi lah berazab nak menunggunya loading...tensi mak tau!!!!so laki aku pun torai le bkk...mmg tgn laki aku ni power la...time dia gune je..otomatik si beruk nie bergerak dgn pantas!!!hwaaaaaa....


okes itu beruk no.1...ni aku ada nak citer pasal wak yg sepatutnya kena siap kan kja2 menacap umh aku ni...aku mmg bengang giler!!!!eeeee sabau2x....dah 2 hari dia x dtg umh aku siapkan kja2 dia...akibatnya umh aku x siap!!!!mmg aku sakit ati sgt!!!!sib baik la aku x byo habis upah dia...aku baru byo rm150 je...aku pun x paham ngan wak ni...dia kata keja2 memplaster leh siap 3 hari...ni dah 5 hari dia buat langsung x siap2...mmg slow giler keja dia...last2 pg td kol ckp dia x leh dtg sbb ada kja lain...ok fine!!wak ko buat aku camnie yea...x pe...aku ckp...wak x dtg saya x boleh bayo baki keja wak tu...sbb aku kena tanggung sgl kerugian....

waaahhh aku sakit hati sgt2 dah ni...harini je dah 2 org wak indon dtg umh aku..actually tggal sikit je keja memplaster yg lom settle...tapi wak indon tu caj punyer la mahal..pd hal aku nak suh siapkan plaster n tacap je!!!itu diorg nak charge 650!!!gilerrrrr!!!xpe lah aku sedang mencari lagi mana2 org yg boleh aku upah tuk siapkan tingkap umh aku ni...harap2 mat bangla tu jd lah dtg ptg nih...

ok lah mls nak pikir masalah....sbb aku pun tgh x sedap badan ni....so nak relax2 jap...


so layantzzzz je la eh!!!!

4 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

woit...jgn tensi2 kang naik BP ko kang heheeheh...

jgn ckp ar yantz...aku punye bband pun same gak laaaa....dlm semingu aku gune tu ade laa dlm 2 ari jek yg okeh...hangins jek aku yg comey ni...eh?...he he he

cikceriacorner said...

sabau kak..heheheh..:)

Nur Ezzat said...

salam..k.narizan....kamu menang di

http://adyshariz.blogspot.com/2011/01/last-call-untuk-pemenang-contest.html

cepat2 bagi details! last call!

mariaariffbaby.com said...

:P
uit..dasyat tul berok tuh..
ni berok warna hujau ke..warna biru ke or warna kuning?

pandai tul pilih bulu itu berok..

sabar yang..:)