WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

17 January 2011

HIDUNG oh HIDUNG!!!

Yosssshhh!!! hari ni mood aku suam eh hangat..eh suam...arggghhhhh yg nyata aku mmg xde mood langsung!!!xde mood nak bersuara ... xde mood nak bersembang...xde mood nak buat apa pun!!!!

rse2 aku nak pi hospital...ckp kat doc cenggini...

AKU : " Doctor...saya nak doc oparate hidung saya boleh tak???"

Doctor : " kenapa dgn hidung awak???

AKU : Hidung saya ni dah 2 minggu amat2 merimaskan jiwa dan kehidupan saya...sampaikan suami saya pandang HINA kat saya gara2 hidung saya ni..."

Doctor : Eh kenapa cam begitu sekali???x baik suami awk buat kat awk mcm tu tau...kejam nya suami awak.."

AKU : ye dia mmg KEJAM!!!!dia dah x sayangkan saya!!!dia bukan setakat nak jauhkan diri dari saya...malah dia nak jauhkan anak2 saya dari saya...doktor paham tak????"

Doctor : Astaghfirulllah al azim....KENAPA???adakah kerana hidung awak dia sanggup buat begitu???

AKU : ye doctor ni smue gara2 HIDUNG saya!!!!!

Doctor : saya tengok hidung awak OK je...mancung..cantik...apa masalah nya???kenapa rumahtangga awak boleh jadi porak peranda kerana HIUDNG awak???saya tak paham lah...

AKU : Doctor....hidung saya nie ada VIRUS doc tau tak???saya dah RIMAS sbb virus ni menyebabkan hidup saya x bermakna lagi...sya diibaratkan pembawa KUMAN!!!tolong lah doctor..operate lah hidung saya ni..saya rela xde hidung dari berpisah dgn suami dan anak2 saya....hwaaaaaaaaaa!!!!

DOCTOR : owhhhhh....sadisnya....lihatlah dunia...seorg ibu dan isteri sanggup mengorbankan hidungnya demi org tersayang...anda bagaimana???

CHAITTTT!!!! adakah ini lawak yg cuba aku nak sampaikan????yeeee....ini bukan lah lawak ..ini adalah benar belaka...gara2 hidung aku yg berhingus ini...SUAMI aku tidak benarkan aku mencium si dini n aqil dgn rakusnya...dikhuatiri anak2 aku akn terkena VIRUS sama....CISSSSS!!!!gara2 hidung aku yg berhingus ini juga lah...aku hanya mampu bersalaman sahaja dgn suamiku tanpa ada kucupan hangat di kiri dan kanan pipiku kerana suami ku takut dijangkiti VIRUS!!!!KEJAM kan????dan yang paling parah....suamiku mengarahkan aku supaya segala tisu2 harus di masukkan secara otomatik dlm beg plastik dan terus buang jgn ditinggalkan di dlm tong sampah takut VIRUS akan bersuka ria berterbangan dan menghinggapi org yg x kena VIRUS!!!! gilerrrrr KEJI....~~~~


kseimpulan??? korang x kesian ke kat aku????


so layantzzzzz je la eh!!!!

4 tukang karut:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

adei...sampai gitu seklai ek demi suami tercinta...dasyat2

ita cutevirus said...

huhuhuhu...
same la cam ita kat sini...
dari ari rabu lepas selsema...
seksa sangat..

☆ lieya latif ☆ said...

issssshh mmg yantz...selsema punye pasal...hidung pun rase nak potong2 kan...

eh ko jgn dekat ngan aku, aku dah lame tak kene selsema ni hahahahaha (adakah aku pun pandang hina terhadap ko hahahaaah)

mariaariffbaby.com said...

ala..ciannya..
tapi betul gak..sebab if jangkit kat budak2..mau lebih merana
so..ur hubby niat baik sebenarnya..