WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

14 January 2011

berbulu ngan hospital serdang!!!ke hospital lain pun sama gaks??

Yosssshhhh...sekadar bg laluan kat diri sendirik je nih....hari ni genaplah 2 minggu aku nya kesihatan masih belum pulih sepenuhnya...mesti boring kan asyik citer x sihat je...tapi apa leh buat..aku nak citer gaks...huhuhuhu....

dlm minggu nie aku dah cuti 3 hari...mmg la aku x sihat..tapi aqil lagi x sihat...badan dia still panas...demam nya kejap ok kejap x ok...so mlm tadi aku bwk dia pi spital serdang...act malas nya nak ke spital sbb tau dah mesti berjanggut le menunggu...mmg ye pun...kitorang kuar umh kui 630pm..pi klinik jap amik surat doc...biasa lah kan kalo spital ni kalo xde surat doc diorg nie mls nak layan...pastu singgah mkn dlu sbb dah lapo...solat maghrib smue...tup2 kui 8mlm baru smpai spital...

hampiir jam 230 am baru nama aqil dipanggil untuk mendapatkan rawatan!!!punya lah azab nya menunggu...sakit sgt dah hati nih...dah la aku x sihat rase cam nak marahhhhhhh je...tapi sbb laki aku kata sanggup tggu lagi aku tggu je la..padahal dah nekad kui 12 nak blah je dr spital tu...ye lah alang2 dah pi kan gasak lah tggu je la...hanya nak cek darah ok ke tak ok...so far darah aqil mmg ada infection sket...tpi x delah membimbangkan sgt sbb aqil dah 6 hari amik antibiotik..mb infection tu dah kurang....

so far harini nmpk aqil dah reda panas nya...smuga aqil cepat le baik dr demam+batuk+selsema...cuma aku ni batuk+selsama x hilang2 lagi...adoiiiiii


so layantzzzzz je la eh!!!!!

5 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

mmg mcm tu laa yantz oiiii...dah name pun spital kerajaaan...haa ko tgk, aku org kementerian kesihtan pun seetuju tau.....nak buat camne kan...sabar jek laaa menanti...

atty's said...

lama giler..sian kalo budak2.penat nunggu , lain lah masa tunggu kasi katil ke..leh baring.

Wansteddy Tales said...

sama kes la dgn aku dulu... tp masa tu aku kena kat HUKM :(

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

bukan spital kerajaan je camtu, swasta pun ada tau bayar ribu2 tapi layanan hampeh...

NORAMAZLINA / Equine Park, Selangor / Dungun, Terengganu said...

pernah gak g kat kecemasan hosp.serdang..adik sakit telinga yg amat..telinga bengkak..
4 jam menunggu..klu 1 pagi baru balik..

rupanya adik dpt no 4++..klu tak silap die tgk no depan..

1++...sangat cemas
2++...cemas
3++...kurang cemas
4++...tak cemas pun

tu yg kami satu family buat kesimpulan.lepas tanya k/tgn kat situ..bengang betul