WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

11 January 2011

aura 2011 belum dtg lagi...

Yossshhhh!!! hari ni aku dah start masuk keja utk tahun 2011...cheeeeee org lain dah mula awal2 lagiks...tapi aku awl2 tahun dah coti...hahaha camno tu???nmpk sgt xde semnagt langsung nak keja ngan berwibawa utk tahun 2011 ye???

ehhhhh...xde lah...aku sentiasa bersemangat utk bekerja tau..aku bukan malas ye..tapi aura nak rajin tu blom dtg lagi,....huhuhuu x tau le bila aura tu nk smpai...korang kena lah kasihani diri aku nih...aku masih lagi dlm keadaan yg 'weng'...mmg xde mood langsung nk kja...tgk la...blog pun x updet...di manakah azam tahun baru aku kononnya nak updet blog sekerap mungkin tuk 2011 ni???manakah azam aku nak naikkan trafik blog aku nih??manakaha azam aku nak naikkan duit mr.nuff ni???manakah azam aku yg kononnnya nak berBW sekerap mungkin???di manakah????heyyyy setakat azam je tpi gerak nya tidak,baik x payah le ye wahai cik puan narizan!!!!

siyes lah wei skg mood aku mmg x normal...aku cuba sedaya upaya utk menjadik normal kembali..tapi x berdaya nak wat camno...korang doa kan lah smuga sintom2 yg kurang sihat ini cepat berakhir ye....sayang korang smue...


so layantzzzzz je la eh!!!!

2 tukang karut:

cikceriacorner said...

chaiyok2..kasi semangat..ko semangat api..yang membara..heheh

atty's said...

salam..takpe..nanti mood mari,hapdet lelaju ye