WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

09 December 2010

yeahhhh aku dah dpt capture 20000




Yosssshhh!!!gigih nie sambil2 menunggu si wansteddy ni nak panggil aku tuk lunch...aku gigih menanti ngan penuh kesabaran nak capture kan dpt visitor ke-20000 kat blog dia nih....mmm kalo aku x dpt gaks saje je...yg nyata aku rse aku lah org yg paling terawal...sbb time 19999 tu ada la nak hampir 5 min tggu nak ke 20000 tu...
dah kuar je angka 20000 tu cpt2 aku print screen...tpi ngok ngek dlm adobe x leh nak paste mengagau aku cr paint!!! weeeee aku dah emel...cis si wan nie kata emel jek..pastu dia kata kena wat entry plaks...nie kalo x bg aku menang saja je....
so nak tau wansteddy??? pi le blog dia k
* walopun aku seopis. kwn semakan pgi-ptg...tpi aku mendambakan yg dia nak wat aku dolly...mmm nmpk gaya kena masuk contets dia baru aku merasa nk punyer dolly hasil kretipan beliau...huhuhuh
so layantzzzz je la eh!!!!

5 tukang karut:

UmiDAnisH said...

uwaaaa... daku pengungjung yg ke 20001,hhuhuhhu tahniah beb.. best la mu

CaDLyNN said...

alamak..kite pon dapat capture yg sama~ boleh kongsi hadiah? haha

yantz-yeem said...

alin: owhhh haha terlepas sket je tu...

cadlyn : hahaha tu la kena le tye empunye blog tu...kalo dia boleh berkrompromi kikiki

cikceriacorner said...

tahniah la kak..cayalah..heheh

Anonymous said...

Saya biasanya tidak posting dalam Blog tapi blog Anda memaksa saya untuk, bekerja luar biasa .. indah ...