WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

02 December 2010

Mr Nufff jugekkk akn celebrate korang punyer birthday tawww!!!

Yosssshhh!!!ni bukan tipu...dan ini bukan main-main punyer BERITA sensasi!!! Serius punyer cerita woooo...kalo korang x percaya korang pi terjah+ kol+ miskol kat Mr nuff kesayangan kita tu nak dapatkan kepastian....kepastian...oooo....

Berita TERKINI!!!Mr Nuff dan TGV Cinema mmg akan dan AKAN!!!celebrate besday korang...starting bulan December 2010 hinggalah tahun depan....atau pun tahun2 seterusnya....waaaahhhhh bestkan?x sia2 aku jadik ahli glitteri Mr.Nuff nie...nie nak cemelot sket nufff..muaaaahhhhh!!!!


okes Mr.Nuff akn pilih secara random seramai 250 Glitterati Nuffnangers...mana lah tau...AKU...KAU...DIA...MEREKA...ANDA dan ANDA yang akan terpilih????mestia best kan???dapt tgk wayang FrEEEEEE....wahhhh so nantikan bila tiba je besday korang tu...x yah le susah2 suh laki or boyprend ke beli tiket wayang...senang citer kita leh wat sistem butter masa besday kita tu..." i belanja u tgk wayang FREE...sebab i dah ada 4 tiket FREE...u cume belanja candle light dinner je la yea..." haaaaa...see...jimat dah kan duit poket asben/ boypren korang tu....

kalo korang nak tau dgn lebih lanjut...korang KLIK SINI k...lagiks details klik sini...kang aku bebel panjang2 bukan nya korang paham pown!!!eeee....aku pon x sure camner nak join besday nie..ke Mr Nuff akan random select ahli glitteri n bg emel kat kita eks???ye la kot....xpe..aku war2 kan je la dlu eh!!!






so layantzzzz je la eh!!!!




5 tukang karut:

eT said...

kalo nk merasa pon..taun depan la kot..huhu

mie said...

wow!!!
menarik ni...
next month my besday..

Wansteddy Tales said...

yosh.... besday aku tinggal berapa hari jek lagi. harap2 ade can la aku dpt hadiah. kalau dorg xbg pn xpe, ko pulak jgn buat2 lupa bg apa yg aku order kat KK haritu! hahahhahaha

cikceriacorner said...

bestnye..aku bru nak merangkak nak belajau nufnang tu ape..heheh..sila bg tunjuk ajau ekk..:)

~Ifa~ said...

waa menarik nie kak.besday pun nk dekat dh nie.hehehe.