WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

02 December 2010

ceria ke takkkk???


Yossshhh!!! hahahaa.... nampak x perubahan dlm blog aku? nampak x header baru tu???hihihi...ada penambahan di situ...sebelum nie gmbo aku, aby n aqil je kan...skg dah ada dini!!!shukerrrrrrr!!!!

skg masa aku nak bertransformasi!!! semangat nie...xmo lah hidup dlm dunia kegelapan dan kesuraman lagiks...hahahaha..eh..eh???blog aku masih lagi kaler hitam deh....eh korang x nampak ke kat tepi2 tu ada kaler warna warni...ceria gaks kan????

ye lah..aku nie mmg x leh hidup kalo xde kaler gelap2 nie tau!!!expecially HITAMMMM!!! i like hitam kalerrrr....ntah lah dari zaman kanak2 lagi sampai dah beso nie kaler gelappp je pilihan ati...kalo ikutkan baju2 aqil n dini pown aku nak sarungkan kaler gelap2x!!! tapi sib baik ada penyelamat...hahaha laki aku la...dia yg byk sound aku...asyik2x hitam...sampaikan dia dah muak ngan kaler pilihan aku tu...hihihi...oh yea x hitam, merah...x merah...coklat!!!hehehehe...

mak aku lagi lah pening ngan aku nih...ye lah t-shirt aku byk warna hitam...uamh aku sofa kaler kelabu-hitam. meja makan hitam, langsir hitam-kelabu...dinding umah kelabu....dia pon dah pening!!!! memang aku nie mistik dia kata...seorang yg mistik tapi PENAKUT ya rabbiiiiiaaaahhh!!!!ahahahaha....

ala...hitam tu kan manis...hitam tu kan global...so??? dah aku suka..nak buat camner???nie pon ada gaks niat di hati nak berubah...kalo x???LU sendrikkkk mau ingat lah yea!!!!wakakakakaka....


* eh aku nak wat signature 'so layantzzz je la ehhh!!' ni menjadik template fixed dlm blog aku nih...camno yea???ada sesapa x yg boleh ajorkan aku...???xde lah setiap kali aku updet aku kena taip trademark ayat aku tu....plissssss sesapa yg tau tolong tunjuk ajaq yea....:><



so layantzzzz je la eh!!!!



3 tukang karut:

viruspadu said...

hitam itu manis :)

pink pun (nak jugak haha)

yantz-yeem said...

Vp: yea...pink itew penyedap rasa!!hahahah

rieyana ynn said...

singah sini jap...;d