WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

02 December 2010

benda senang je nak dapat duit...x susah BEB!!!jom torai...



Yossssshhh!!! korang nampak x banner yg tgh menari2 kat atas entry aku nih....korang nak tau tak...kalo korang KLIK banner tu, pastu kan korang register...pastu korang tepek balik kat banner korang...duit akan Ma$yukkkkk tau...percayalah!!!

korang jgn takut tau....ini bukan iklan cam Mr.nuff...kalo korang ada Nuffnang pun status glitteri korang tu x akn terjejas sbb korang cume tepek banner company heartbeat ni aje...dun worry dijamin untung....

so? korang nak tau x camner benda nie berfungsi???bila korang KLIK aje..duit2 akn ma$yuk macam yg aku terangkan kat bwh ni.....

Refer friends to register :When you refer a friend to join HB!Affiliate as affiliate.
RM2 earned for qualified affiliate.
Self purchase :20% of total purchase amount. Excluded delivery fee.
eg: If you purchase magic mug at RM40, your earning will be RM8.
Referral purchase :15% of total purchase amount.
eg: If your referral purchases magic mug at RM40, your earning will be RM6.
Banner / text link clicks:RM0.04 per genuine click.
Only genuine clicks from unique IP address each day are counted.
Feedback:RM5 for constructive feedback to us.
Survey / Polling :RM3 for the participation in our survey or polling.
Testimonial:RM10 for testimonial with photo & at least 300 words on our unique gift giving ideas.
Bonus:Additional bonus will be awarded when total purchase amount of self purchase and referral purchase in a month are as below:-

more than RM300 -additional RM20.00
more than RM500 -additional RM30.00
more than RM700 -additional RM50.00

okessss dah nampak x?korang dah boleh kira2 korang bakal dpt bpe RM$$??? senang je kan???nnti bila duit dlm account korang dah cukup RM 50..korang dah boleh lah nak cash out...pe tunggu lagiks???JOMm KLIK SINI...KLIK...KLIK..KLIK..jgn x KLIK TAW!!!!


so layantzzzz je la eh!!!!!!

1 tukang karut:

UmiDAnisH said...

Bole claim ke yang?