WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

03 December 2010

gilerrrrr cuti lama...

yossssshhh!!! dlm kepala nie kan nak citer benda lain..tapi ahhh nnti2 la dlu esok lusa kalo aku ingt aku citer....okes harini jumaat kan??sok SABTU....past sabtu...AHAD...pas AHAD? ...ISNIN...Pas Isnin?....SELASA lahhhhhh....adoi biol betul ler....


ha kira lah sabtu + ahad + isnin + selasa = 4 hari aku COTI!!!!yaribbbbaaaa!!!!mmm apa aku nak buat cuti panjang2 nih???4 hari jek..ko pejam celik..pejam celik dah RABU..dah start keja balik...mmm baik x yah cuti kan???


okes nie plan aku...

sabtu = laki aku keja...so mmg x leh nak ke mana2 la...masa tu lah masa aku nak mengemas rumah+lepaking gaya2 syorga dgn anak2...kalo nak kuar pun mlm le kot....tu pon kalo keluar...kalo x dok umah je diam2x...

Ahad = harusss le laki aku plak nak merehat2 kan diri kan??? so dah sah2 setengah hari tu dia akan tido x hengat..gerenti smape kui3 baru dia bangun....mmmm petang le kot kalo nak keluar gedix2 ke...hala tuju???? tak tahu gaks...padahal dlm kepala ni dah set nak pi jusco+hytex sales+ IKEA + waaaaaa.....kalo x jadik pi pun lagi baguih...xde lah duit aku membazir tang situ...oooppppsss lupa lah hari ahad dah panggil plumber suh mai umh betulkan lubang dapur yg tersumbat....mmmm???ntah bpe jam le plaks plumber tu nak settle eh???pastu hari ahad gaks nak jumpe penyewa yg sewa umh aku tu nak bg agreement n kutip duit sewa...mmm masa tu gaks nak kena tgk sinki n lubang tersumbat kat umh lama tu...adoiii byk toi problem nak kena settla kan nih...smuenya hari ahadddd!!!!


Isnin = duduk le rumah diam2...sbb laki ku keja..boleh je nak kuar tapi....mmm budak 2 nie kena di transit ke taska le...masa tu baru leh aku nak gedix2 bujang hehehehe...eh nehiiiiiii x boleh keluar gaks..ada keja freelance yg aku kena siapkan....adoiiii sowilah x ingat dehhhh...so mmg kena gaks anto budak2 tu kat taska...kang keja aku x siap nayaa!!!

Selasa = awal muharram cutiiiiiii!!!! rasa2 nak buat apa???plan nak masak sedap2...pastu rase2 cam nak pi berkelah ajak adik badik ku+anak2 buah ku...mmm idea yg bernas kan????tapiiii...rabu nak keja balik..kang kalo penat sape yg susah??aku gaks kan???mmmm....nama je cuti tapi x menyeronokkan langsung!!!!


so? layantzzzzz je la eh!!!!

4 tukang karut:

UmiDAnisH said...

huhhu... kija jangan tak kija... priffff... sabola, ku walaupun abidanish tak balik2 tp koje rumah melambak2 jugak nak buat.. kiranya cuti macam tak cuti jugak..huhuh

cikceriacorner said...

bestnye kak..selamat bercoti..aku coti smpai rabu..hahaha

rieyana ynn said...

cuti2 malaysia...;d

mie said...

selamat bercuti...