WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

03 December 2010

Syiling ku simpan BANK sudah!!!!

Yosssshhhh!!!! semalam aku rasa mau nak patah bahu n tangan aku ngangkut beg yg berisi syiling2 nie taw...mmg terasa lah sakit n lenguh!!! giler berat nak mapuihhhh!!! bayangkan lah badan aku yg haluih nie ngangkat syiling yg aku raser ada dlm 30kg ke???hahahaha aku x tau berat dia bpe..aku agak2 je....terhuyung hayang gaks le aku berjln dari opis aku nie ke maybank bawah opis aku nih....


Alhamdulillah hasil susah payah aku n aby menabung selama hampir 2 tahun berbaloi....dan ini lah hasilnya...actually ada 1 lagi tabung tau...aku simpan dlm tin susu...duit dlm syiling tu dah hampir setengah tin....tapi HILANG ntah ke mana...x tau lah mana pi nya....so mmg frust lah...so kitorang menabung balik...actually tiap2 tahun kitorang akan tukor duit syiling nie...tapi disebabkan tin yg berisi duit syiling tu hilang...kitorang pospone ke tahun nie utk tukor....

Hasilnya semalam...dapatlah tukar sebanyak RM 469.69.....Alhamdulilllah....smue nya ada 3 bekas...yg tutup kuning tu bekas kuih plastik yang sederhana tingginya...x tinggi...x rendah...yang tutp hijau tu..tabung aqil kecik je...dan yg tutup transparent tu...tin kacang....so pasnie kena kembali menabung yea....harap2 tahun depan hasil bertambah lumayan!!! boleh lah duit nie guna kan nak bayo yuran sekolah aqil nanti hehehehehe.....tahun nie duit syiling nie x masuk dlm bank aqil yea...sorry lah aqil...mama x dpt bonus hahahaha...


so layantzzzz je la eh!!!!


4 tukang karut:

cikceriacorner said...

kak..bestnye..
thn ni aku pon nak start menabung syiling semula..:)

atty's said...

kty pun baru je tukar duit syiling, hasil nya fir mintak basikal baru

rieyana ynn said...

singah sini jap...nak wompak wit syling...ahaksss.;d

~Ifa~ said...

ramai ye org suka menabung duit syiling nie.husband saya pun menabung gak.tp x de lg byk sgt pun.thn depan saya pulak la nk menabung.hehehe.tp saya jarang ada duit syiling la.