WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

28 December 2010

Gegar di Konsert DT!!!

Yosssshhhh!!!akhirnya mse yg ditunggu sekian seminggu lamanya dah berakhir sudahhhhh!!!sgt2 terujes nak pi sini taw...tau ke korang aku tingiiiiiinnnnn bangat nak tgk si 'hussein' tu perform atas stage...wallla....sgt2 terujes tau!!!!sib baik kak limah x jd bekap dancer kalo x smue org lariiiii ahahahaha....

Okes harus lah vangga tunjuk tiket FREE hasil sumbangan uncle NUfff....x sabo nak tgk konsert la katakan...tau je lah kuar mmg dah lewat...area sunway mmg jam gilos la mlm tu...smue parking FULL n kena Q x hengat!!!!so last sekalik parking jauh2 terpaksa le kena menapak jauh...huhuuhuhu....ala nak enjoy punyer pasai ku ikutkan n redah je la...kang kalo x pi sentap aku lak kang!!!eh bukan aku yea..laki aku yg sentap!!!!

kitorang pilih pot yg tepi2 jek...kat tepi ada kipas...habis smue pasir2 berterbangan mencucuk mataku...xpe ...x delah aku migrain kan kalo dok kat tgh2 lautan manusia yang size smue tinggi cam galah....aku kan pendeqs...so terpaksa berdiri ats batu nak tgk boyprend ku awie nih haaaaaaa.....sgt2 best wooooo.....dah la kelakor x ingat!!!leh plaks wat lawak selamba kat ats stage tu...hahahahaha

Aku bukan amik gmbo awie je...ada gmbo amy...tpi mls nak upload...hehehe..lagi pun suasana bising n gamat membuatkan telinga aku pekak tetiba....so mood nak amik gmbo terus down..hahaha boleh ke camtu???

Ni lah mamat yg wat pekak kat telinga aku tu...ye lah smue lagu2 search n wings laki aku ni layantzzzzz....aku pun tau lagu diorg yg mana hits je..yg lagu keras2 smue tu aku jarang dgr...ye lah aby kan peminat no.1 searh n wings so smue lagu dia layantz nyanyi sekali..sampai aku x dgr langsung sore amy n awie..yg aku dgr sore laki aku je....mmm tensi mak....hahahaha...pe2 pun mmg mlm tu enjoy sgt!!!konon nak layan sampe abis...tpi kui 11.15 kitorang dah mula gerak kuar...sbb kakak aku dah kol ckp dini meragam...huhuhuhuhu..kalo x mesti ada byk gmbo aku n awie aku posing kan????xpo lah next time kalo aku jmpe awie harus n wajib aku posing ngan dia byk2!!!!
so layantzzzzz je la eh!!!!!




1 tukang karut:

atty's said...

wah besh dpt tgk live