WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

11 October 2010

gambar raya jek.....

Yossshhh!!!aku juz nak letak gambar2 raya je...so layantzzzzzz....!!! x sempat nak citer panjang2...

Sesi berlakon dari adik iapr aku & ank2 buah aku...@ usj
Gambo ramai2 kat umah anak buah abg ipar aku iaitu kaka wati @ usj...maknanan super duper best!!!!

sebb umah k.wati nie cantik..jadik sesi bergambo sakan le...byk gambo dini posing kat umah nie...


aqil n afy...suke gambo nie..cam best jek...

Aku n my lovely mom & dini.....

Baju yg sama dan hari yg sama...aku n emma pi serbu umah member seID kitorang maa kat UITM ana & combat...

beraya sakan di rumah linda jmpe nor wife si pian geng sekolah teknik yg hampir 12 tahun tidak ketemu....

dini n anak si pian nie sebaya...beza 1 hari jek..nama nya humairah...tapi si humairah nie lebih semangat badannya dari dini...

di rumah lindot gambo ramai2 adalah satu kewajipan....
pas pi umh lindot...kita serbu umah ayoye plaks....

so layantzzzzz je la eh!!!!!


3 tukang karut:

mariaariffbaby.com said...

wah..dah lama tak terjah kat blog u!
meriahnya raya u'all..

kita jek..tak larat nak bawak perut sebenarnya!
:P

-SharleenZawawi- said...

mmg la meriah... ok lah semer sporting nak posing2... tu yg best tu kan..
i ada mel kat u.. ada terima ke tak.. hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

comey la dini tu...rasa nak picit2 je pipi dia