WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

08 October 2010

Marathon ceriteraya

Yossssshhhh!!!tis wikend tamat lah bulan syawal..bulan untuk kita bersuka ria, mkn-mkn, ziarah menziarahi & maaf bermaafan...eh??maaf bermaafan tu hari2 okes...x yah nak tggu raya...so aku nak marathon smue gambo2 raya n ceritera2 raya yang lembabs cam siput aku nak mengapdet nya...ok lah aku nak ngaku...arini jumaat kan??so mood nak wat kja tu kurenggg sket sbb big bos 2-2 xde hari nie...yahuuuuuuu...so aku nak merelaxkan diri updet apa yg termampu kikikiki....
okes gamabar2 nie bukan lah di pagi 1 syawal yea...aku pon x sure pagi syawal yg ke berapa,.tapi yg sahih nya minggu awal2 syawal selepas kitorang smue bercuti raya...so kawan baik aku sorang nie ajak beraya sakan kat umah dia nak kan mood raya so dipaksa nya kitorang ni smue memakai segala baju2 melayu siap bersampin tuk beraya umh dia....konon nak dapatkan mood raya la tu..ok gaks...baguih punyer idea...

so mmg betul2 suasana pagi raya la...cume yg bezanya org lelaki x pi pon sembahyang raya heheheh...sampai2 jek terus kitorang makan isi peyut..pastu mula lah adengan ala-ala di pagi syawal dengan pelakon handalan tuan umah sedang bersiap-siapan di pagi raya...
amboi2 tuan umah mentang2 la masa tu aku pegang kamera terus wat aksi2 romantika memakaikan sampin la..betulkan songkok la...ish3x over taw tuan umah nie...heheheheh...
okes pastu kitorang pon wat la sesi gedix menggedix sedunia..eh xde la gedix sgt...act mmg plan nak amik gambo sefamily...so yang join hari tu aku, ayoye & family n lindot & family serta x lupe tuan umah waniot & family...so mmg kitorang kena lah sedondon...ye lah salu raya2 gini mmg sedondon la kan???Ini lah family tuan umah waniot & don bersama anak2 diorg..nina,arissa n aireen..tema? pink & putih...waw baju tuan umah ala2 permaisuri u...terpegun jap aku tgk hehehehe....

Sib baik la member aku nie punyer idea canggih camnie...n aby pon sporting jek bila suh pakai baju melayu...hehehehe...so nie lah gambo raya aku yg aku raser perfecto!!!walopun aqil nampak notty dlm gambo ni...huhuhuhu...

Ni gambo linda sefamily, suami nya azam n anak2 nya aina alia n alif aiman...tema kaler oren!!!

ni plaks member aku ayoye n hafiz bersama anak2 diorg sarah & qistina..tema ko apa nie ayoye? heheeheh kalerful la yea....

gambo kitorang mak2 n bapak2 ..ala-ala cam anak dara kan? heheeh ala-ala cam xde anak plaks huhuh pasan!!!!
nie gambo anak2 plaks..mmg meruntun jiwa la nak amik gmbo bebudak nie...mmg x perfecto la...sbb smue nya x sporting sbb smue nya sibuk nak main je kojer nya!!!

Ni plaks laki2 yg mmg sporting gilos...ala dah x heran dah diorang nie...leh wat lawak selamba..siyes korang mmg best!!!!

dan,,ni gambo gedix kitorang mak2 dara...x cam mak org pon??hahahahahha..yea aku rasa masa nie aku nmpkk slimmm sbb aku berjaya mendaptakn berat badan yg aku impikan iaitu kurang 45kg!!!!hwaaaaa....skg aku x tau le berat aku berapa???


okessssss gambo last seblum kiorang bersiap2 nak mkn round ke-2...taraaaaa,,,gambo ramai2...FYI..kalo kitorang melepak kat umah waniot nie mmg x sah la kalo lebih 3 jam!!!mesti berjam2 lama nya...nak mkn beround2..siap leh tido2 lagi n mandi2 kan anak bagai...so rest jap...
dlm kui 4 camtu kitorang gerak pi umh member kitorang chot kat sg.buloh..tapi masa nie ayoye x dpt join sbb dia ada umh lain nak pi...so kitorang 3 family layantzzzzz dulu...umh chot pon beso & lawo...tapi masa kat umah chot byk gambo x amik sbb smuenya keletihan hehehehee...
so nie aje lah gambo kenangan beraya di rumah chot..warga lelaki smue bersembang di luor....
so layantzzzzz je la eh!!!!

1 tukang karut:

-SharleenZawawi- said...

hadiah pe... wooo sbb meromen ker.. haahahhaaa... nanti i bg details ok.. tenkiu..
wow! lomantik yg 1st pix tu....