WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

19 October 2010

cerita 1001 mlm

Yosssshhhh!!!hari ni aku masuk opis agak lewat sket...kalo ikutkan jam betul aku punch kui 10.o8 min pg...tapi disebabkan opis aku nie punch kad di lewatkan masa bih kurang 7-8 min maka punch kad aku merah dan menujuk kan masa kui 9.58am!!! xpe baru hari nie aku lambat untuk bulan oktober nie...tapi aku lambat bukan sebab apa...nak tau ke sebab apa aku lambat hari nie???okes aku ngaku kat blog je la yea...hihihi pada hal member opis dah antar sms ajak pi sarap n aku balas sms aku ckp aku ada hal...pada hal masih ada di atas katil!!!!waaaaa....

sebenar nya...mlm tadi aku dah masuk tdo kui 1030 aku dah bertapa golek2 kat ats katil nak tdo kan si dini...tapi...baru jek x sampai 10 min dini tdo abg aqil dok kaco main lenjan2 atas katil so dini pon terjaga n mata pon segar bugar lah...kebetulan plaks dini terbeyak..so aku pon tukar2 pampers dia n bagi cuci bg dia lena tdo...tapi x jugak tido ngan abg aqil kuar masuk bilik wat aku dah HANGIN 1 badan!!!

dlm kui 12 camtu aby dah siap2 kan susu n pakaikan aqil pampers...so aqil leh la tdo ngan aman nya...dah habis 1 botol susu aqil ckp dia nak berak..adehhh..ok lah aby tukang basuhkan berak dia...n dia mintak susu lagi...okes aku ckp sleep!~ jgn nak kuar masuk bilik sbb adik n mama nak tido...x lama lepas tu dia ckp nak berak lagi...dah 2x aby basuhkan berak n buat susu dia...dlm masa kui 1-2am tu kja aqil asyik la berakkkkk je...sampai aby pon dah fedap x nak basuh kan taik dia...so nak x nak terpaksa lah aku yg basuh...aby plak jenis tdo lambat..dia tgk tv kat bwh dah penat le dia nak melayan aqil ngan basuh beyak n wat susu...so terpaksa la aku dlm paksa rela membasuh taik dia....boleh dikira berapa kali aku kena basuh berak mau 4 kali!!!!last sekali dlm kui 4 camtu aqil bangun nak susu...aby buatkan susu plak..aku kepala dah TIng Tong sbb tdo x lena+puas ada je gangguan!!!! pas minum susu aqil batuk2 plak...so aku ckp cepat pergi masuk toilet muntah...so aqil pon muntah!!!penuh 1 bilik air dia muntah kuar cheese yang dia mkn dlm 4 keping kot...sib baik x muntah ats katil kalo x lagi naya aku nak tukar cadar smue...

dannnnn...tetiba alarm telepon pun berbunyik menandakan dah kui 430pg!!! hwaaaa...aku kepala dah berdenyut2 nie...so aku tutup alarm bajet kui 530 la aku bangun...tapi x sampai 530 dini plak batuk2 n muntahhhhhh ats katil...abis lencun baju dia...n kebetulan dini pon berak plaks....hwaaaa nak menangis aku rasa...okes demi keselesaan anak aku bwk dini mandi tgh2 pagi buta tu...dah settle smue aku dgr azan pon dah berbunyi...adoiiii kepala sakit sgt bajet ingt nk MC je lah hari nie...sbb mmg aku x tdo langsung 1 mlm tu..so aku tdo jap konon nak bangun kui 630 solat subuh...last2 nak tau x aku terbabas sampai kui bpe????kui 8 beb!!! tu pon aby kejutkan sbb dia nak pi keja...adeiiii kepala mmg berat..tapi nak x nak aku terpaksa bangun sbb pikir mals nya nak pi klinik pastu kalo nak cuti, ada berapa hari je cuti aku,...last2 aku mandi siap2 antar budak2 ke neseri n terus pi keja...begitu lah ceritanya....


so layantzzzzzz je la eh!!!!!

2 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

gitu laa ade anak kecikkan yantz...serba serbi tak cukup tdo...tapi ko lagi sian, sebab si aqil yg banyak kaco ko keh keh keh ....sabtu ngan ahad mmg pulun balas balik tdo kan....heheheeheh

UmiDAnisH said...

huhuhuhu, ciannya mu.. agak2nya mcmni la nnt akn ku lalui pertengahan tahun depan..huhuhuhu