WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

06 July 2010

jgn jadikan alasan utk tidak mengepam!!!

Yosssshhhh!!! ntah la awat nya minggu nie aku rasa letih n sgt2 lesu...x tau apsal yea???adakah kesan pengambilan supplement yang aku cuba amik membuatkan aku bertambah2 letih n mengantuk kat opis??huhuhuhu...xpe aku masih lagi meneruskan mkn supplement yg aku baru bli tu..n belum menampkkan hasil nya lagi..tggu sebulan nnti kot nak kena biasakan badan baru aku leh tau ubat tu ok ke tak?hehehehe

o ye semenjak hari isnin aku mmg agak letih la..x tau apsal..eh cam ulang ayat tadi jek?heheh belasah je la...pas maghrib je aku trus melentok kat katil cam x larat nak buat apa2..padahal kat opis bukan wat kja berat pon...so bila dah tertido awal tu aku langsung x ingt nak kuarkan susu dini dari temapt beku ke bawah fridge..( dah 2 hari camnie termasuk hari ni )...bayang kan la..sib baik kat taska ada balance susu dini..so xde lah aku gabra sgt bagi2 kat taska susu tgh beku giler!!!hehehehe...dannnnn...hari ni aku lupa nak letakkan botol susu dlm cooler bag!!!cuma ada sebotol jek baki botol semalam...adeiiii..so pumping pg tadi selamat la dlm botol...tapi tuk tghari..aku terpaksa masukkan dlm botol mineral ni...dan ini lah hasil nya....

so kesimpulannya...jgn bagi alasan utk anda tidak meneruskan pumping di opis walopun botol tertinggal di rumah...hehehehehe...

so layantzzzz je la eh!!!!

2 tukang karut:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

alo2...yantz...dah email gambo ke...esok nak publish ni...sowy ari masuk tengahari...so tak leh nak update pagi2...

JuJue said...

ini kalo jual ada hergerr nih.