WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

08 July 2010

jom borakian ngan aku :)

Yossssshhhhh!!! setelah sekian lama aku berblog baru hari ni hati aku terbukak tuk create chat box nie...ooo sungguh sadis sekali yea... hahahaha..org lain awal2 lagiks dah create ..aku nie nak tggu 3 tahun baru nak buat apapparaaaa!!!

tgk la kat side bar aku belah kanan tu..yg ada kotak pastu ada tulis ala-ala nak berchatting tu..ha itu lah yg di panggil CHAT BOX yea...so korang leh la nak borakian ngan aku pas nie..tapi dah ada chat box nie jgn lupa la tggalkan jejak gaks kat setiap entry komen yea...jgn malas2 hahahaha...

so kawan aku penah suh aku wat chat box nie..sbb dia kata mudah & senang..kalo reader x sempat nak komen kat blog, diorg leh komen kat chat box nie...mmm mmg betul pon...tapi aku gigih pospone nak wat chat box nie...akhirnya pada hari ini hati aku terbukak sudahhhh hahahaha..

kenapa dulu aku x buat awal? yea??nak tau ke knapa? ok nie aku list kan antara sebab musabab nya:

1- takut org dok komen pakai sesedap mulut jekkkk...( maklum lah aku nie cpt gaks naik hangin kalo org nak kutuk2 ke apa kan? )
2- takut aku x dpt balas /reply apa yg korang tulis kat c-box tu..nnti korang kecik ati plaks..pastu dah xmo jenguk blog aku...ha camno???tapi insyaallah pasnie aku akan reply kalo korang tgo aku kat c-box yea...hehehehe
3-takut org dok komen pakai sesedap mulut jekkkk...( maklum lah aku nie cpt gaks naik hangin kalo org nak kutuk2 ke apa kan? )
4.takut aku x dpt balas /reply apa yg korang tulis kat c-box tu..nnti korang kecik ati plaks..pastu dah xmo jenguk blog aku...ha camno???tapi insyaallah pasnie aku akan reply kalo korang tgo aku kat c-box yea...hehehehe
5.takut org dok komen pakai sesedap mulut jekkkk...( maklum lah aku nie cpt gaks naik hangin kalo org nak kutuk2 ke apa kan? )
6.takut aku x dpt balas /reply apa yg korang tulis kat c-box tu..nnti korang kecik ati plaks..pastu dah xmo jenguk blog aku...ha camno???tapi insyaallah pasnie aku akan reply kalo korang tgo aku kat c-box yea...hehehehe


ha tu jek sebab musabab nya...hehehe jgn mareeeee

so layantzzz je la eh!!!!

2 tukang karut:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tol tu yantz. kengkadang ade yang sedap mulut je komen kan...kat shoutbox ni tak leh nak delete melainkan delete terus je widget tu...hu...hu....ayos arigos...kiter dah tinggalkan komen kat borakian tu

☆ lieya latif ☆ said...

ko dah pasang pun...aku gak tak pasang2...ade gak yg bagi cadangan kat aku soh letak chatbox...tapi nanti2 laa dipikirin lagi heheeheheh