WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

22 July 2010

Guess what???hadiah diri sendirik!!!

Yosssshhhh!!!wahhh 2-3 hari nie aku agak bz..bz sbb apa??hahaha bukan bz byk keja pown..tpi bizi nak set-up something..kalo dah ok settle smue nya aku akan umum kan lah apa yg aku sedang buat n usahakan sekarang nie....
Okes...nampak x jam nie???GUESS what?GUESS okeh!!!aku sgt teruja nak updet pasal jam nie,...alhamdulillah jam nie sudah ada digenggaman tgn ku....mmg comel...warna pink lagiks..hahaha tpi aku lom pakei lagiks..pakei tuk amik gmbo nak updet dlm blog je dulu wakaakaka...

GUESS? sape yg hadiahkan aku jam nie?oh no bukan my lovely hubby yg hadiah kan..tapi cik CLEO magazine yg hadiahkan pada ku!!!waccccaaaa!!aku masuk contest dlm mag nie tahun lepas..x silap aku bulan november 2009...so aku ingtkan mmg dah xde harapan la nak menang kalo join contest dlm mag...tapi...alhamdulillah rezeki aku...aku menang no.2 ..dapt le jam GUESS nie..model apa yea> aku x ingt la..ladybrinth ha camtu la gamaknya nama model nie...


so kebetulan tis month adalah bulan kelahiran aku...so aku hadiahkan pada diriku sendrik la yea jam nie!!!nie lah jam paling mahal dlm hidup yg penah aku dapat hahaha..act aku x suke pakai jam..tapi kalo FREE insyaallah aku pakai...cam cincin gaks...awal tahun aitu aku menang contest CLEAR shampoo dapat voucer RM1000 habib jewels...pastu beli lah cincin berlian ngan voucer tu...mmg ngam2 bli x lebih dari 1000...hahaha pakei sekajap jek..pastu dah xmo pakai...rimas la...heheheeheh
so layantzzzz je la eh!!!



4 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

wah...tahniah2...bunge2 laa hati ko menang contest ni yeak yantz....mmg cun gilos jam tu...pinky lagi tuh....

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah yantz kelas gitu masuk je contest yang GAH2 mesti menang punyer....tumpang gumbra k...cantikjam tu

viruspadu said...

TAHNIAH

cantik ok. ilikeeeeeeee

Wansteddy Tales said...

cun2 ><