WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

23 July 2010

hari nie dini 4 bulan....

Yosssshhhh!!!dah lama rasa cam x updet citer pasal aqil & dini kan???uuuuu sgt2 byk citer tgh beratur tuk di updet...xpe kalo dah xpired or basi punyer citer pon tetap akn aku updet heehehe...janji korang kna baca yea...(ada ke yg sudi baca ??) hahaahahah

okes my anak dara sorang nie hari nie genap lah umo dia 4 bulan...hmmm apa yg dia tau skg???skg hobi dia ialah asyik test power nak mengereng kan badan...kadang2 lepas..kadang2 x lepas!!!heheeh geli ati aku tgk aksi dia..pastu cam ala-ala wat kuak lentang??ala cam nak mengesot ke depan tu..siap tolak2 kaki dah cam ikan duyung je lagak nya aku tgk...mmg kelakar....

pastu skg hobi dia yg paling dini suke ialah menyemburkan air liur nya x kira masa dan tempat...sampai waktu sepatut nya dia tido..dia sanggup x tido semata2 nak puas kan dirik dok memnyembur kan air liur...adeiiiii cam nie boleh botak rambut mama cayang...mana x nya skg mmg rambut aku mmg gugur tahap kronik...sib baik x botak jek...dlm bilik merata2 rambut je aku nmpk sampe aby dah bebel2 suh aku kutip rambut haahahaha....

dannnnnn...hobi sampingan dini ialah main2 ngan tangan dia..skg dah boleh nak pegang menan dia yg size kecik2 tu...skg aku x pakaikan dia mitten...tapi kejap toi la kuku dia panjang tau...baru hari ni potong kuku,lusa dah panjang balik....yg lawak nya dini suke garu2 rambut dia...hehehehe..sib baik x garu muka kalo x abis la wajah ayu n inesen budak nie kesan cakaran nya!!!hehehehehe....
cam biasa...dini mmg anak yang baik..sgt2 senang utk dijaga...x byk songeh & x byk ragam..alhamdulillah genap 4 bulan masih 100% minum susu ibu...alhamdulillah..tapi stok mmg x de lah byk sgt..tapi aku tetap berusaha tuk memenuhkan fridge ngan susu dini hehehehe...

Abg aqil???nak tau gaks ke perkembangan abg yg nakal tu???heheheh..abg aqil makin manja..makin mengada2 dan makin suka nak buli dini...yang paling best nya dia mmg hari2 romen adik dia x kira siang,malm, nak tdo adusssss...penat tgk!!!!dan ragam dia cam abg aqil nie baby la plaks...kalo mlm dia boleh bangun tdo mintak susu...padahal adik nya langsung x bangun mlm nak menyusu...aku kejut tu pon cam nak x nak jek menyusu...nie sapa yg baby nie???dini ke aqil???hahahahah...
ok lah tu je citer pasal anak2 ku yang comel dan manja di hati ku....
so layantzzzz je la eh!!!

1 tukang karut:

eT said...

hehehe...sng la kan baby xriau malam...tp abg dia la plak..:p