WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

19 July 2010

adakah anda juga terliur???

Yosssshhh!!!!dah lama aku x mengupdet rumah kesayangan ku yg lagi satu tu...iaitu lookmyeyes.photography...bukan x amik gmbo dah..amik..tapi malas nya nak updet kat situ huhuu...actually aku masih lagi membuat part-time mengamik gambo...tapi sbb aku xde masa la nak masukkan gambo2 kat lookmyeyes tu...mmm dah la nak upload pic lambat tu yg terbantut smue keja hahaahah....

okes...actually aku ada job amik gambo menu makanan tuk sebuah cafe area kajang semalam...dah la pi shoot waktu petang disirami hujan yg maha lebat n kediginan yg menikam kalbu..wahahahah..ye lah ujan2 petang masa tu la perut duk berlagu dangdut!!!

sampai2 jek aku kat tempat kejadian. tuan kedai dah siap smue hidangan untuk di shoot...wallla...tetiba perut nie xde signal terus jek mengeluarkan buyik kreok..krek...ish memalukan sungguh la!!!oh yea masa shoot tu aku ditemani oleh aby, aqil, dini dan dua org anak buah aku si aideil n nafis...

diorg apa lagi nmpk jek makanan smue cakap " eeee sedapnya!!!woooo sedapnya!!!" cis x cover langsung!!!hahahaahah...padahal baru je lepas melantak nasik ayam kat bangi...

tapi siyes la weiiii mmg terliur la...tgk la nie baru setengah je menu yg aku tepek..actually ada la lagi,....tapi mals nak upload hahahaha...cedap kan???

so dah habis shoot tu mmg langkah kanan kitorang la..tuan kedai offer suh kitorang tapau smue makanan tu bwk balik...alhamdulillah rezeki budak2 nie heheheeh..tapi siyes mmg smue nya sedap2 belaka pe lagiks ikan masak asam pedas tu walllaaa!!!sunguh marveles!!!!


okes la korang layan le gambo2 nie..jgn terliur sudahhhh!!!
so layantzzzz je la eh!!!!

7 tukang karut:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah sedapnyer...terliur kiter tau...dah la [agi2 ni lapo giler

Adyshariz said...

mana bley tgk makanan pastu tak terliurr... x best la...nice picture la yanz..layannzz

cheqna said...

err..

tetiba lapo..
huhuhuhu

☆ lieya latif ☆ said...

fuh....mmg marbeles laa yantz....nampak sedap....kene plak ko shoot ....lagi laaa nampak menggiurkan kooooo....jgn kate ko, aku yg tgk gambar hasil snap ko ni jek dah parkinson lapar nie heheehehehe

mariaariffbaby.com said...

ish..maunya tak terliur!
tempting sangat!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

HALLU...dah publish entry...

as said...

wei lu tag wa ape nie? wa tak faham ar...