WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

16 July 2010

CD si Dini

Yossssshhhh!!! perghhhh dah lama nak tunjuk kat uols smue koleksi2 CD dini...heheheh...ye lah asyik lupe jek skg nie...lately nie x tau la ingatan aku mudah nau lupa..almaklum lah dah bersalin 2 org anak nie makin lama makin byk benda nak ingat..nie kena upgrade memori nie,...haahhaha

ini lah ghupe aku susun CD2 dini nie...mmg aku jaga n susun bagi cantik punyer..ye lah dah melabur byk kan??so mmg kena jaga elok2 n sayang CD nie cam anak kandung gaks hahaha....;


Okes,,,ni adalah koleksi CD dini yg ada skg...rasa2 dah ada dlm 15-17 keping...x ingat lah..so skg dini dah berfully CD time weekdays...cuma wikend tu kitorang salu kuar...so mmg pakeikan dini mamypoko la...hehehehe...

so far 1 hari dini akan menggunakan 2-3 keping CD satu hari...so selalu nya aku akan basuh CD nie setiap hari jumaat..kumpul terus jalan basuh sekali jekkkk masuk mesin...hehehehe....alhamdulillah tiada lagi kos untuk membeli diapers pakai buang tu....

dannnnn apa yg meneriknya bila pakai CD nie..aku boleh la merasa mmbeli MAMY POKO tuk my lil dini...beli pon tuk pakai jln2 jek...dulu MAMYPOKAI...mmg x dpt le nak gune brand nie kan...skg kos diapers dah mmg jimat sesangat!!!oh yea mamy poko tu aku bli dah lebih 2 bulan sampe skg x abis2 lagi...heheheh sgt2 jimat kan bila berCD???


so layantzzzz je la eh!!!

3 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

byk koleksi dini yantz....org kate jimat kan pakai cd ni...tapi tang nak membasuhnye senang ke yantz.....aku sok2 ade baby nak gak beli cd nie heheeheheh

yantz-yeem said...

lieya: bagi aku xde masalh nak mencuci..belum cuba belum tahu...aku enjoy jek cuci cd dini...xde rasa bebean pon!!:)

UmiDAnisH said...

Huhuhu, bila nak tambah Cd dengan ku lagi?? =P