WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

03 June 2010

sedu ke sendu????

Yossssshhhh!!!saya dini!!! kawan2 mama yang jenguk blog mama dini harini apa khabar???cehat2 x???dini cam biasa ...alhamdulillah cehattttt...skrg dini siang2 x jumpe mama..nnti ptg sket baru dpt jumpe mama tercayang...huhuhuhuh...dini rinduuuu le kat mama....heheheh


Apa yg ada kat ats dahi dini tu yea???dini kan pas menyusu selalu dini akan ter'erp' 'erp' so dini rasa cam x selesa...bila ada bunyi cam tu...mama cpt2 koyakkan sket kertas / tisu n basahkan gune air liur nya n letakkan kat dahi dini...dalam x sampai 5 minit bunyi 'erp...'..'erp'...tu pon hilanggggg!!!dan dini pon rasa ok..pastu dini terus main2 n cenyum2 ngan mama..pastu bila rasa letih...dini terus titunnnnn....

ok lah...itu je cerita dini untuk hari ini...actually dini rindu kat mama n abg aqil lah...selalu kalo kat umah abg aqil selalu cium2 dini...tapi kat neseri nie abg aqil nak cium dini jarang2...sbb dini kat bilik lain..abg aqil kat bilik lain...cedihhhhhhnya pisah ngan abg aqil..huhuhuhu


so layantzzz je la eh!!!!

4 tukang karut:

Wansteddy Tales said...

aku rasa nk geget je pipi mek dini ni! cute sangat dia punya senyum ><

tiefazatie said...

cumilnye dini..muah2..=)

UmiDAnisH said...

cumilnyer dini...bak sini main ngan umidanish jap..hehe

Jasfyra said...

mak saya pun suh wat gitu.rasa cam xde kaitan sedu tu ngan buh kertas or tisu.tp bila dah buat, mmg stop kan..:)