WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

04 June 2010

menang race bHP-top 10 racer!!!

Yossssshhhh!!!aku menang dapat tersenarai dlm top 10 racer tuk minggu ke-8!!!yiiihaaaa!! walopun hadiah x beso mana tapi aku amat2 sukeeee...ye lah ingt sonang ke nak dpt top 10 racer???susah woooo...main aje asyik langgar/stuck sana sini huhuhu...dari week 7 lagiks aku berhempas pulas training main games nie...hehehehe alhamdulillah dapat gaks tersenarai walopun tangga no.10!!!wakakakaka....
apa yg aku dapt? actually hadiah nya belom pos lagiks...tapi aku tau le aku akn dpt voucer rm50 bhpetrol+ hadiah saguhati dari bhPetrol....so contest nie sampe hujung minggu ni akan berakhir...oh yea top 10 racer yg menang tuk setiap minggu berpeluang tuk pi grand final challenge...huhuuh berdebor gaks nak beracing ke grand final nnti...doakan le aku berjaya eks!!!nie aku tepek gmbo hubby le...sbb gmbo aku tertinggal dlm lap top kat umah...so tis week aku main kan untuk hubby plak...huhuhuhu..harap2 hubby pon dpt tersenarai dlm top 10 racer!!!
korang pon masih ada chance nak main games nie...cepat ye pi stesen bhPetrol..tangkap gmbo cam gambo aby aku tu...n pi ke website INI...
so layantzzzz je la eh!!!!

3 tukang karut:

Wansteddy Tales said...

woa... tahniah! jgn pk kecik besar hadiahnya yg penting ko happy >< bukan kena bayo pn ok la kan hehe

ko kena tag kak, sila join GA tersebut yep

Adyshariz said...

ok lah tu..menang gak.. tahniah ye..ai x penah menang apepon..hu..huu sedey

atty's said...

tahniah ...