WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

07 June 2010

MYWISH giveaway UPDET!!!

Yosssshhh!!! ok aku dah bg masa seminggu tuk peserta check syarat2 penyertaan...so mmg aku x pi check pon sbb aku mmg x sempat le nak check satu persatu...so dgn ini aku anggap smue penyertaan ok la yea...so nnti bila aku wat cabutan...aku cek balik penyertaan x lengkap secara otomatik disqualified la yea...dan kalo penyertaan tu x lengkap aku akan cabut untk kali ke-2 supaya lebih adil...begitu juga yg peserta yg aku dah suh letakkan hadiah apa yg korang nak...so far aku x dpt feedback pon sama ada korang dah betulkan ke tak...tu pon nama diorg akn aku masukkan gaks untuk cabutan nnti...tapi jgn riso selagi peserta x betulkan aku anggap penyertaan tu terbatal la yea...amboi baik nya aku boleh bertolak ansur lagi nih...hehehehe...

so tunggu je la yea..tis week aku akan umumkan....TUNGGGUUUUU!!!!

so layantzzzz je la eh!!!

6 tukang karut:

siti nurkhijah said...

kena check balik ni...
akan ku tunggu..

tiefazatie said...

wah...wish im lucky sis..=)

siti nurkhijah said...

ct dah letak hadiah tp tak perasan kot sbb tak letak gambo so ct dah highlightkan

http://naufalnnureen.blogspot.com/2010/05/my-wish-giveaway503020.html

atty's said...

salam ziarah ..

yantz-yeem said...

siti; ok...

b.O.n.d.a said...

den punyO entry cukOp syarat tak yantz? tadO lak kOmen rOmen dari puan penganjur kat sinun.. =p

ni den up lagi skali entry den tu yO =)

http://member2bonda.blogspot.com/2010/05/my-wish-giveaway503020.html