WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

06 June 2010

Giveaway 'cayang ibu'

Yosssshhhh!!!join giveaway lagikssss....nak join contest nie klik sini yea...aku tau GA nie pon dari blog wansteddy...

Okessss ini gambo aku n anak-anak ku dini n aqil...masa nie tgh tggu ayah siap2 kitorang nak kuar pi kenduri kawen + shoping!!!heheheh..biase lah kalo time wikend mmg kitorang jarang melekat kat umah...mesti kuar jek..masa nie lah nak bwk anak2 berjalan kan???dan masa nie lah nak perabissss kan duit gaks ahahahaha...suke gambo nie sbb aqil sgt2 ceria..dia mmg suka kalo kitorang bwk dia keluar...sbb dapat le dia menge'pow' mama n ayah nya...huhuhuh :(

gambo kat atas nie plak masa cuti wesak aitu...kitorang pi mkn besar kat bagan lalang ngan my best frends...so sambil2 tggu makanan siap kitorang jln2 kat tepi pantai nie amik gambo!!!!dini masih baby lagiks...so dia x pandai nak posing hehehe..kalo abg aqil tu x yah disuruh otomatik dia akan gediks bila nampak camera...:)
so jom le korang2 join giveaway nie..bak kata tuan umah rugi x join sbb hadiah best gilerrr!!!
so aku nak tag :
1- anje aka mama aqish
2- siti fatimah
3-ateq
4- lieya
5- cik lin
so layantzzzz je la eh!!!

4 tukang karut:

Momma Mia said...

salam perkenalan dear... good luck!
Selamat ber-BF kita ek!!

☆ lieya latif ☆ said...

gool luck bebeh...aku suke pic ko anak beranak...sgt tomey2 dah le sume posing ceria....

**alamak kene tag ke...aku mmg lemah bab2 tag ni huhuhuhu

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ok dah selesaikan hutang...

Emacupcake said...

tq yang sbb joint my GA..gud luck dear!