WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

07 May 2010

yahhhuuuu..yaribbbaaaa...andre!!!andre!!!suka dlm duka...

Yosssshhhhh!!!!hari nie aku isytiharkan bahawasanya...aku telah BEBAS!!!wahhh bebas kemendanya yantzzzz ooiiiii???la...korang nak tau tak???selama nie aku x tau...kalo aku tau awl2 xde lah aku rugi 4 hari aitu..tsk..tsk....awatnya la aku nie x peka sesangat????hwaaaaa...

bukan pe smlm kakak aku kol...so dlm perbualan telepon tu gaya nya camnie:
k.yong :: hello....ko kat mana??x kluar ke??baik nya ko duduk umah!!!???
aku :: mmm...aku x abis pantang lagi la...mn leh kuar sesuka ati...
k.yong :: laaa...ko dah bpe hari???
aku :: 43 hari laaa...esok aku MERDEKA la...
k.yong :: apa ke biul nya ko ni...org pantang 40 hari je..44 hari tu org sje tokok tambah!!!
aku :: ha???ye ke???knpe ko x bgtau aku awal2?????huhuhuhuhuhu.......
k.yong :: laaaa..ingt kan ko tau....

pastu terus aku terEmosional sendrik!!!x puas ati toi la...kalo x dah laaaammmaaaa aku ajk aby pi kuar rembat mkn mcD tau!!!x tahan la tgk jujue lopezzz nya blog asyik mkn mcD jekkkk huhuhuhu....sian kan???menahan tekak sampe 44 hari...aghhhh!!!x kira sok pg-ptg-mlm aku nak mcDDDDDD gaksssss!!!!

note: stoking hari ni dah 'terbang'..rse pelik ble x pakai stoking!!!tungku pon 'terbang' gaks...aby felikkksssss knpe aku x suh dia pns kan tungku hahahaha...tpi bile aku ckp aku dah habis pantang leh dia pon otomatik STOP jadik CHEFFF!!!cissss!!!dia ckp dah leh mkn kan???kang abg tapaukan ayam kariiii ...hwaaaaaa....mmmmm bengkung je blom ku tanggaiiiii...sbb perut masih buncitttt...so kna le pakai kan...kata nak kurussssssssss!!!pastu aby plak dah aku ckp aku dah abis pantang amik kesempatan le pulokkkkk...selalu tlg sidaikan kain..nie dia cme angkat bakul je...dgn harapan aku akan sidai kain2 itu...mmm sgt x sukeeeee...aku nak relax mlas-mlasan lagiks pon dah x blehhhhh!!!!ha rasakan...nak MERDEKA sgt kan???



so layantzzzz je la eh!!!

6 tukang karut:

Wansteddy Tales said...

aku ni walaupun dah habis pantang sibuk dikerah jaga makan jugak. nak melantak KFC n kena tgu masuk 3 4 bulan pas pantang. lagi haru.

☆ lieya latif ☆ said...

ohooooooooooo dah abis pantang ke...merdeka ko kan...ntah2 sakan ko melompat hepi ye yantz....aku pun same yantz...tak sabo nunggu abis pantang..renyah laa berstokin bagai tu...tapi nak sihat punye pasal, tabahkan jugak ati kan heheeheeh

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

selamat merdeka ye...hu...hu...sonot bangat ek...mesti nak pi shopping ni kan tu yang happy semacam tu...tambah plak ada banyak sale sekarang ni...happy mother's day yantz semoga menjadi mama yang terbaik didunia

yantz-yeem said...

wans: x sanggup aku berpantang cara ko....huhuhu alamat nya meleleh air liurku yg masham ini hahaha...

lieya: yezzza aku happy ..sbb kalo pantang byk bnde yg x boleh dr yg bolehhhh...

anje:nak shopping harussssssss....yups tq happy mothers day gakssss..pd smue ibuk-ibuk di dunia...

Mommyyus said...

saya pantang sebulan je. pastu balun..tak tahulah ape nak jadi nanti

Jasfyra said...

oo,saya pun baru tau pantang tu 40 hari..hahaha.tp mak saya paksa gak pantang 44 ari..ala, 4 ari je kan.tu pun nk berkira la mak saya ni..kakaka