WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

06 May 2010

bila ternampak ato terjumpe tetiba cam HANGINNNN satu badan!!!

Yoshhhhh!!!!arini aku happy xde menda yg mengganggu gugat fikiran aku...TETAPIIIIII...mmm tetiba aku rasa mmmmm...rasa MENYAMPAH bila aku jalan2 tgk blog2 kengkawan yg aku rasa sempat nak singgah....tetiba tang part komen tu tgk NAMA seorang MINAH nie ada....tetiba aku rasa hilang MOOD!!!!ntah la...apsal eks aku MENYAMPAHHHHH????sbb dolu la....dolu...citer lama....DIA penah wat HAL ngan aku!!!!so???mmg aku x penah citer pon kat blog nih....tp sisa baki SAKIT HATI tu masih ada lagi walopun aku dah IGNORE kan DIA....hahahaha....


so layantzzzzz je la eh!!!!

5 tukang karut:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

citer ape tu nak tau gak...kiter suka nak tau gosip2 ni...he...he...YM kiter kalo tak nak citer kat blog k

Wansteddy Tales said...

siapakah org itu? hahaha

yantz-yeem said...

anje: hahaha..citer lama...mmm xpo lah ada ms kita citer2...hahaha

wan: mmm ku tahu ko tahu...hehehee...

☆ lieya latif ☆ said...

sape tu pompuan...meh share2 ngan aku..leh buat ketupat same wakaakakaka...alah yantz..wat bodo jek.....yg layan itu org....ko tak rugi pung kan

atty's said...

ignore je .buat2 tak nampak ..