WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

05 May 2010

Hurry!! You might be the lucky Bonda!!

Yosssshhhhh!!!!ini mungkin entry terpanjang yang pernah aku buat sepanjang menyertai mana2 giveaway / contest yo...mana x nya aku sgt-sgt teruja...kepingin..mengidamkan...ha mcm2 la kalo senang ayat nya mmg NAK SANGAT-SANGAT!!!!!hadiah utama dalam giveaway yang dianjurkan oleh blog SWEETBONDA ini......kalo korang nak tau details...klik SINI pastu jgn malu2 jom join giveaway best ini okeh!!!

ok antara hadiah2 yang sweetbonda tawarkan ialah ::
pemenang pertama::
Satu set lengkap pam Medela Harmony worth RM199..

mana x nya aku tinginnnn sgt nak pam nie..mmg pam nie best...tapi skg aku gune pam pureen sajeeee...nak bli pam nie kna mengumpul duit dlu...tp mmg pam nie aku dah usha2 lama dahhhh...so kalo dpt alhamdulillah..kalo x dpt gaks aku akan pastikan pam nie tetap menjadi miliku dgn terpaksa melabur le....

pemenang kedua::
Satu set Bengkung Roda Mia worth RM50..
oh yea memandang kan aku skg masih dlm berpantang sememang nya bengkung nie tetap menjadi idaman hati...nak kurus beb...mmg bengkung nie boleh mmbantu...jgn salah anggap yea bengkung x semestinya pakai ms dlm pantang je...lepas pantang dan bila2 masa pon boleh pakei...semestinya susuk badanku akan ramping kembali!!!!

Tugas yang korang kena WAJIB buat nak masuk giveaway nie adalah melengkapkan slogan seperti ini..."Saya adalah Sweet Bonda kerana..

ini lah keluarga SWEETTTT saya....
ini lah anak2 saya yang SWEETT itu..
muhammad Aqil Darwisy & Nur Ardini Qalesya..

"Saya adalah Sweet Bonda kerana...sememangnya saya dilahirkan seorang yang SWEETTTT!!!dilahirkan oleh seorang ibu yang Sweetttt jugaks....mak saya comel ok!!sbb tu anak2 dia pon cumellllsss!!!dan....saya mengaku saya seorang ibu yang sweettt kepada anak-anak yang saya lahirkan...kalo x caya tgk lah wajah2 anak dara & teruna saya tu???2-2 comei2 belaka kan???dannnn...saya berbangga menjadi ibu yg sweet kepada mereka kerana mereka mempunyai ibu & ayah yg sgt2 sweet dan amat2 menyayangi mereka...Tetapi apa yang lebih menjadikan saya SWEET di mata anak-anak saya adalah kerana mereka dilahirkan dari perut saya dan sepanjang tumbesaran mereka ,mereka dijaga dengan layanan yang sgt2 TIP TOPS!!!dan TERBAIK dari ibu nya yang SWEETTT ini....Apa yang penting sebagai seorang ibu...kasih sayang yang tidak tenilai adalah bermula dari setiap TITISAN AIR SUSU IBU yang pertama ketika mereka dilahirkan...oleh kerana itu untuk anak saya yang sulung iaitu Muhammad Aqil Darwisy saya berjaya menyusukan dia sehingga 6 bulan sahaja...amat sedih kerana dengan kurang pengalaman dan pendedahan terhadap penyusuan susu ibu...saya tewas untuk meneruskan penyusuan secara xklusif sehingga 2 tahun...dannnn...untuk puteri comel saya Nur Ardini Qalesya ini saya sudah awal2 berazam untuk menyusukan dia secara xklusif sehingga berumur 2 tahun..harap-harap saya berjaya!!!dan akan lebih berjaya seandainya saya PEMENANG BERTUAH untuk mendapatkan hadiah utama dari sweet bonda!!!Seandainya saya tidak berjaya mendapat hadiah utama itu...hadiah kedua pon 1 kesyukuran jugak pada saya...kerana saya kan baru lepas melahirkan anak..dan sekarang masih dlm berpantang...namun berat badan masih lagi tidak mencapai target...begitu jugaks ngan bentuk susuk tubuh nie...masih tidak langsing!!!so kalo dapat satu set bengkung 'roda mia' nie boleh lah membantu untuk saya mendapatkan bentuk tubuh yang ideal!!!hahaha"

Tapiiiiii...seandainya saya masih lagiks tidak bertuah dpt hadiah2 utama di atas...saguhati pon ok gakssss...menarik...iaitu :::


(2 biji Storage Bottle 4oz Safety Plus)
Sesuai untuk EBM..


(1 trial box of Cocoa Collagen Power Plus = 10 sachets)

Sebenarnya hadiah-hadiah ni mmg menarik terutamanya tuk ibu yg baru melahirkan dan bakal2 ibu...termasuklah saya nieeee hehehe....so harap2 penyertaan saya nie diadili dgn bijak....sbb saya mmggggg nak MENANG!!!BERKOBAR2 NIIII....
kalau menang sayalah yg AKAN MENGONDOL TAHTA SWEET BONDA IN THE WORLD!!!!YIIIIIIHAAAAAAA......

so layantzzzzz je la eh!!!!!!

2 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

good luck!! good luck!! semoga ade rezeki ko...amin!!~

Farra Rizal said...

Jom join blog saye
Blog awak bez
http://terataimewangi.blogspot.com
salam perkenalan