WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

22 April 2010

updet kemenangan!!!

yossshhhhh!!!nie aku nak updet secebis kemenangan yg aku perolehi dari bulan jan- april yo....walopun x menang beso..tp aku tetap bervangga...nie smue kemenangan yg aku join contest kat dlm blog nie...syukran!!!!

antara yg aku dpt ialah:

1) nie aku masuk contest design header blog malaysia giveaway...dah lama dah..bulan jan aitu aku dah trimas hadiah nya...dpt saguhati jekkk...tetap bersyukur!!!tenkiuuuuu.....

2) adiah bawah nie agak lama menanti baru dpt digenggaman ku...huhuhu..4 bulan wooo...yg nie aku join contest serius baby contest anjuran mama rifqizuhairi....alhamdulillah aqil dpt no.3....tenkiuuuuu...


3) ha...yg nie plaks hadiah tempat pertama yg aku join happy baby faces@playground anjuran mama-syafi.....hadiah dr mama syafi pon dapat dan dr sponsor little world gallery pon dpt...dapat voucer rm50!!!yahuuu...walopun penyertaan tu aku pertaruhkan gmbo anak buah ku si hafiy!!!so baju2 dr mama-syafi akn ku berikan pada empunya badan...voucer tu je aku nak shopping baju dini...heheheh...so trimasssss!!!
4) Aku join Pa&Ma...pertandingan gaya adik untuk bulan march...pertaruhkan gambo aqil...hadiah nya lom tau n x dpt lagiks...tgh tunggu org2 Pa&Ma kontek aku...lom contact lagiks....aqil dpt saguhati no.5...syukurrrr alhamdulillah....

so layantzzzz je la eh!!!!

4 tukang karut:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah bestnyer dapat banyak hadiah nak join la yang pa & ma tu ada lagik ke yant

☆ lieya latif ☆ said...

tahniah!! tahniah!! berkat ko rajin masuk contest dpt dah hasil pulangannye...mak tumpang gembira tu ko tau!!~~~

yantz-yeem said...

mama aqish: boleh masuk je Pa&ma tu...skg nak masuk lagi pon boley...tiap2 bulan ado...

~Ifa~ said...

beshnya byk dpt adiah.ye la msti la byk kan dh rajin join contest.hehehe.saya nie x prnah join lg akak, abis nk menang cmno.kihkihkih