WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

22 April 2010

i'm 30!!!!!

Yosssshhhh!!!!cpt2 smue meh ucapkan segala happy kat aku...happy besday ke..happy anniversary ke...happy hours ke...hahahaha....yoshhhh...tau la tahun nie usia aku genap 30...tpi yo-yo la kalo nak wish aku happy besday pon...lambat lagi...nnti bulan 7 baru le korang wish aku happy besday k...ha masa tu genap la usia aku 30!!!nie aku nak habaq...aku dah 30 hari berpantang...makna nya umo anak dara ku si dini nie pon dah 30 hari la weeiiiii....
Dah 30 ari nie...aku asyik menghitung hari & masa la...nak MERDEKA!!!!x sabo dah weiii..mabuk x mabuk ke...30 hari nie kira aku pecah rekod la...aku langsung x menjejak kaki ke luar rumah ku..takat had pintu je...walopun selangkah!!!mmmm...x percya???lantak korang la...ahahahah...siyes wehhhh!!!
Ini kan aku yg dok x kuar langsung...dini lagiiiii la....mana penah kuar umah...kalo x putih gaks aku ngan dini x tau la...langsung x kena cahaya matahri ok...tpi aku sedar aku mmg golap gelita....huhuhuhu.....
Minggu nie cabaran sungguh buat aku...mana taknya mamat aqil ada kat umah....sakit jiwa & raga aku nie ha.....konon nak mesra2 ngan 2 anak di rumah la...sbb tu aku x anto lagi dia kat taska...tp mamat aqil nie 1001 pangai dok menguji aku...baru 3 hari kat umah aku dah nak naik pitam ngan pangai dia...sabo je la...nak bantai kang...dia ngan aku sama2 nangis le plaks....huhuhuhu....
Si comei ku dini plaks...mmmm sangat baikkkk...mn x baik nya skg dah pandai2 nak manja ngan mama nya...nak tdo kena aku dodoikan di lengan baru nak tdo...kalo seblum nie...letak tepuk2 sket dahhh...zzzzzzz....dan si dini kini ku gelarkan si syam-bam...sbb bukan masam...saja je aku kata dia masyam...n dia dah bakal nak menembam!!!sukeeeee....
Okes la...kali nie gambo2 nie mmg fresh!!!sbbb baru pg tadi amik...pas aje diorg mandi...aku suh abg aqil bergambo ngan adik nya....so bogel2 la diorg adik badik..tp aku xmo la letak gmbo bogel...ish x elok tau.....so wish la aku HAPPY 30DAY BERPANTANG!!!!hehehehhe....


so layantzzzzz je la eh!!!!

8 tukang karut:

~Ifa~ said...

ingat besday akak.adoii tipah tertipu.kihkihkih.mcm tu la akak sebetulnya cara berpantang org melayu.kena ikut btoi2.saya dlu pun hr ke 45 br kuar rmh.sepanjang dlm pantang duk dlm umah aja.tp setengah org x ikut sgr kan akak.lum habis pantang dh bantai mkn mcm2 kuar rmh ke hulu ke hilir.ish kalu saya la mcm tuh dh lama kena sound dgn mak.kihkihkih

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah...betul2 berpantang ni...cayok2 yantz....sayang tol aqel kay adeqnyer ek...terharu tengok gambo diorang berdua tu

Daniahaikalcollection said...

Jom singgah sini....ada baju baby yang cute2...cantik2....

http://daniahaikalcollection.blogspot.com

shi3la said...

pandai anak teruna ko bergambor ngan adik nyer..so cute lahhh....

hebatnyer pantanggggg kauuuuu...terpegun haku sekejapp...

☆ lieya latif ☆ said...

sweet sangat ....suke pic ni sume....sonok kan ade baby yantz...aku pun dah gile2 rindu bau baby nie huhuhuhu

hahahaahah ko minghitung ari pantang koabis ke pompuan...baawak2 laa bersabar...pantang betul2 ... kang lepas ni boleh lenjan habis-habisan heheehehehe

mariaariffbaby.com said...

clap..clap..clap..wah..dah 30++ ari u berpantang!

sekejap jek kan
comel sesangat baby!!

CuTeMiUt78 said...

salam singgah sini... dah bersalin rupanya ya.. eemmm nampak sgt dah lama tk menyinggah... ahaaakkss.. tu la perangai anak2 kan.. macam2 hal..

Sherry said...

happy belated birthday :D

hehe.. me also 30s ni. .lol.. time flies la.

oh ya nak tanya you ada account mbb atau pb x? I x ada rhb atau other bank pun..

t shirt tu.. la.. tanya mreka pun x ada bank lain.

sherrygo at hotmail dot com