WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

18 April 2010

TCB 1st giveaway =)


yossshhhhh!!!arini ok arini tarikh ttup tuk TCB give away ini...masih sempat ada masa x smpai 2 jam untuk aku mmbuat entry ini...waaaaa...baru terjumpe pasal giveaway ni...kira mmg dah lambattttt sgt...so jgn buang masa...sape rasa sempat nak try leh KLIK SINI untuk details yukkkkssss...sebelum 1.30 pm ( 18 april-ahad )!!!

nie kja umah yg sempoi tuk mengcomplete kan syarat penyertaan....kalo x wat kena REJECT okeh!!!!

'kenapa saya patut menerima giveaway dari TCB ni'
yosssshhhh memandangkan bonda nak ke Dubai kan...so adiah nya jugak merupakan barangan made from Dubai...dgn penuh bangga nya aku pon nak gaks merasa memegang hadiah2 yg dari over the sea ni....x penah dapat pon tau....nie la masa nya nak mencuba nasib mana tau...terMenang ke...Ter Dapat ke...mana tau kan???REZEKI jgn ditolakkkk...syiok + kembang kempis la kalo aku insan yg bertuah tu...AMIN!!!!

okes.....selamat mencuba yea kengkawan!!!

so layantzzz je la eh!!!!

2 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

amboi rajin betul ko dlm pantang join giveaway yeak....

good luck ye beb...mane tau rezeki dini!!~~

b.O.n.d.a said...

waaa...sempat lagi tu! =D
takpe..terima! terima! hehehe

gOOd luck ye yang..
pemilihan akan dibuat petang karang..
=)

and nOt tO fOrget, thanks sebab sudi jOin GA dari bOnda tu yer!

chaiyuk! chaiyuk!