WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

02 April 2010

jom torai myLOOk plaks.....


Apa itu MyLook? Ia merupakan “new search engine”. Dalam BM maknanya tempat nak cari sesuatu info melalui internet. Senang citer macam yahoo dan google. Sebelum ni kita kenal dua sistem carian ni saja sebab dorang ni paling femes. Jadinya kalau korang nak mencari suatu maklumat dalam internet. Apa kata beralih pada MyLook pulak.

Sambil-sambil korang gunakan sistem carian ni, boleh promotekan nya sekali tak kiralah dalam blog, twitter ataupun facebook. Sekali orang klik nombor refferal korang... kaching! masyuk income. Apa nak dikata? Tak nak untung segera sambil goyang kaki ke? Apa lagi... jom la join. Tak susah pun. Cuma klik sini...


Korang cuma isikan alamat email dan password korang. Siap! Tak perlu panjang cerita nak register segala mak nenek atau ditendang keluar sesuka hati. Simple is not pimple. Orait...

Dalam sehari cukup sekadar 5 carian dalam MyLook ni. Kira-kiranya begini: $0.22 per search x 5 times = $1.10 per day x 1 month = $33!

Lepas 5 carian kalau nak kembali kepada carian yahoo atau google terpulanglah sebab limit sehari 5 carian je. Tak untung atau rugi nak teruskan. Tapi pastikan setiap hari 5 carian. Wajib untuk memasukkan duit dalam akaun sendiri hohoho....

sumber di rompak dgn kebenaran dari : wansteddy

so layantzzzz je la eh!!!

2 tukang karut:

UmiDAnisH said...

huhuhu.. nk jugak la..

eT said...

LEH TRY LA NIH...

http://maziati.blogspot.com/