WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

14 March 2010

itajeff68 giveaway


Giveaway dari blog kak ita....nak tau details jom KLIK SINI yew..!!!

kenapa yew aku nak join giveaway nie????sbb aku nak menambahkan koleksi brg2 english aku lor....minat gaks ngan english deco nie...alhamdulillah ada la sket koleksi yg aku dpt daru kengkawan+hadiah contest yg penah aku sertai...so harap2 aku bertuah dl pemilihan goncang maut dari kak ita nie....hehehe..tarikh tutup 16 Mac yew!!!!

so layantzzzzz je la eh!!!

2 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

wow cun!!! good luck beb...aku pun minat pinggan2 camni..wat perhiasan gitu kan

mariaariffbaby said...

menarik la prize dia..

em, minat gak ek english deco ni ek?
cantik kan..