WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

15 March 2010

blom bukak lagi la.....

Semalam ahad kan??huhuhu...gara2 sakit pinggang aku x pi pon 2 kenduri kawen smlm....nak makn sik minyak...sik minyak...dan smlm gaks kui 5 ptg camtu aku dah rasa contraction...kejap je...so aku wat2 tdo la....kalo tdo aku mmg lena sungguh...xde langsung rasa gangguan...

kui 7 mlm...masa aku tgh makan...tetiba contraction dtg...sib baik lagi sesuap je..aku x leh nak bergerak sbb tang pinggang aku sakit bebenor dan perut cam mengeras smcm+sakit...so aku relax jap...tggu kui 745 makin sakit...aku solat + bc quran terus isya...sakit makin lama makin kerap plaks...

so aku kol kakak aku suh amik aqil bwk pi umh dia...sbb aku rasa semcm le plaks..rasa contraction + nak beyak...tapi xmo beyak plaks...so lepak2 jap...kui 11 camtu aku pi spital..sbb cam sakit tu asyik dtg je....

sampe spital..dlm 2 jam tu...doc check2 blom bukak lagiks...so dia suh balik...pe2 hal kalo rasa sakit makin kerap / trun tanda dtg spital balik...

mmmm..aku bangun pagi nie sekali je contraction aku rasa..pastu xde...tgk la arini camner...aby terpaksa amik coti arini takut kang aku sakit lagiks payah plaks kan...xpe lah kita pantau tuk arini okeh!!!!

so layantzzzz je la eh!!!!

6 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

takpe yantz...saje laa tu nak test ko...heheheeh....mudah-mudahan ko selamat yek pompuan...aku plak yg excited nie...cepat2 bagi tau tau kalo ko dah deliver....

mizz-siti said...

Yantz, semoga selamat deliver baby..dah kuor nanti jgn lupe tepek gambo kt sini ye..

As said...

yantz ko bua aku takut jer... x lama lg la tuh...huhuhu.. takut kan....aku doakan ko semoga selamat bersalin nanti

ez said...

kak..aku doakan ko n baby selamat n sihat..kang da deliver roger2 ye..take cre..love u..mmmuhaha

Wansteddy Tales said...

baby suruh ko masuk contest dulu banyak2 tu. jom join contest shawl. aku dah tag ko hohoho...

shi3la said...

huhuuuu ko dah banak ker nih..wahhh tak sabornyer nak tau..cepatttttt la hupdate..